03.01.2022-17:29 (Son Güncelleme:03.01.2022-17:39)


1

2016-2017 sezonunda siyah beyazlılara transfer olan file bekçisi Fabri göserdiği performansla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde büyük sevgi kazanan ve kariyerinin zirvesinde bulunan Fabri'nin kariyeri Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından büyük bir düşüşe geçti.



2

Beşiktaş'a transfer edildiği 2016-2017 sezonunda siyah beyazlıların lig şampiyonluğunda çok büyük pay sahibi olan Fabri, iki sezonda siyah beyazlıların kalesinde 87 karşılaşmaya çıkarak büyük bir performans ortaya koymuştu. Beşiktaş'ın o sezon kazandığı kupada büyük pay sahibi olan file bekçisi, takımın 2017-2018'de Şampiyonlar Ligi'nden gruptan namağlup çıkmasında da kaleyi koruyordu.



3

Siyah beyazlılardaki performansıyla transfer piyasasında dikkat çeken bir isim haline gelen Fabri, İngiliz takımı Fulham'ın yolunu tuttu. Bonservis ödenmeden geldiği siyah beyazlılarda takıma 6 milyon euro kazandıradak transfer olan futbolcu ayrılığında gözyaşlarını tutamamış ve Beşiktaş taraftarını duygulandırmıştı.



4

Futbolcunun kariyeri Beşiktaş sonrası hiç istediği gibi gitmedi.



5

Büyük umutlarla İngiltere'ye transfer olan Fabri, büyük hayal kırıklığına uğradı. Fulham formasıyla sadece 2 kez Premier Lig'e giden Fabri, kiralık olarak transfer olduğu ülkesinin Deportivo'da ise 1'i lig ve 2'si Kral Kupası olmak üzere sadece 3 karşılaşmada forma terletti. Fabri yeniden döndüğü Fulham'daysa bir daha A takıma giremedi.



6

34 yaşındaki tecrübeli kaleci bu sezon 1 kez Fulham U23 takımında forma terletti. Beşiktaş'ta gösterdiği performansla çok büyük alkış alan futbolcunun 34 yaşında İngiliz ekibi Fulham'ın U23 takımına yollanması ülkede gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR