Fenerbahçe Ankaragücü maçı şifresiz yayınlayan kanallar: 2023 FB Ankaragücü maçını veren yabancı maç kanalları

Süper Lig’de bu akşam oynanacak Fenerbahçe Ankaragücü mücadelesi, şampiyonluk adına oldukça kritik bir öneme sahip. Bu nedenle futbol severler Fenerbahçe Ankaragücü maçını şifresiz nasıl izleyeceğim? 2023 FB Ankaragücü maçını veren yabancı maç kanalları hangileri? Gibi soruları arama motorları üzerinden aramaya koyuldu. İşte Fenerbahçe Ankaragücü maçı şifresiz yayınlayan kanallar...

15.04.2023-16:59 - (Son Güncelleme: 15.04.2023-19:46)

Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında 1-0 geriden gelerek 2-1 galip gelen sarı lacivertliler, taraftarı önünde oynayacağı Ankaragücü maçından muhakkak 3 puan almak istiyor. Futbol severler ise bu önemli karşılaşmayı canlı ve şifresiz olarak izleyebilmek için internete yönelerek Fenerbahçe Ankaragücü maçını şifresiz nasıl izleyeceğim? 2023 FB Ankaragücü maçını veren yabancı maç kanalları hangileri? Gibi soruların yanıtlarını bulmak istiyor.

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Fenerbahçe Ankaragücü maçı 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20.30’da Ülker Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1’de şifreli olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Ankaragücü

Fenerbahçe Ankaragücü maçı hakemi kim?

Fenerbahçe Ankaragücü maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

2023 Fenerbahçe Ankaragücü maçını veren yabancı maç kanalları

Süper Lig’de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Ankaragücü maçını şifresiz veren kanallar merak ediliyordu. Saat 20.30’da başlayacak maçı Çekya ve Slovakya’da yayın yapan Sport 1 CZ/SK kanalının canlı ve şifresiz olarak yayınlayacağı öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal