Fekeli öldü mü, ölecek mi? Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu, diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide Fikret Fekeli karakterine hayat verem Furkan Palalı'nın yeni bölüm fragmanında hastanede olduğu görülürken izleyiciler, Fekeli öldü mü, ölecek mi? Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu, diziden neden ayrıldı? sorularını peş peşe sormaya başladılar.

22.04.2022-00:24 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:58)

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir olan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi her hafta perşembe akşamları evlere konuk oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanırken yeni bölümde Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli'nin hastanede olduğunu gördüler. Sağlığına kavuşması için ameliyat olacağı yönünde ifadelerin duyulması sonrası Fikret Fekeli karakterinin diziden ayrılacağı yönünde söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu

Fekeli öldü mü, ölecek mi?

ATV'nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'da son bölümlerde arka arkaya ayrılıklar yaşandı. Bu ayrılıklar sonrası ise yeni vedanın daha olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan dizinin sonunda önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, yeni bölümde Fikret Fekeli'nin hastanede olduğu ve sağlık durumunun da kritik olduğu görüldü. Dizinin müdavimleri ise Fikret'in yani Furkan Palalı'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak etmeye başladı.

Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu, diziden neden ayrıldı?

Önümüzdeki haftanın yeni bölümü iple çekilirken Fikret karakterinin sağlık durumu ve dizinin kadrosunda ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Fikret Fekeli'nin dizideki akıbeti ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal