Fatih Terim'in Beşiktaş Derbisinde 7 İsmi Hazır

Hafta sonundaki Beşiktaş derbisine takımını Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özel olarak hazırlıyor. Beşiktaş derbisinde 7 ismi hazır olduğu belirtildi.

05.05.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-12:50) Fatih Terim'in Beşiktaş Derbisinde 7 İsmi Hazır

Tecrübeli Teknik Direktörü zorlu mücadelede en güvendiği isimlerin başında ise ''Gitti gidiyor'' derken, son 4 haftada 3 gole imza atarak Aslan'ı zirve yarışında tutan Emre Akbaba geliyor. Yıldız futbolcu, orta sahada son haftaların formda adı Gedson Fernandes'le beraber Galatasaray'ın hücum gücünü oluşturacak.

Bir diğer taraftan orta sahadaki bir diğer yetenek Taylan Antalyalı ile forvet hattında Muhammed'i yedek bırakmayı başaran Halil Dervişoğlu, Fatih hocanın Beşiktaş karşısında 11'e yazacağı ilk oyunculardan olacak. 

Diğer taraftan Fatih Terim'in Halil Dervişoğlu'nu kanatlara yakın kullanarak Mustafa Muhammed'i en uça alma ihtimali de şu anda seçenekler arasında bulunuyor. 

Fatih Terim, bu isimler dışında da kadroda fazla değişiklik yapmayı düşünmüyor. 


Fakat ekibiyle beraber Beşiktaş analizine başlayan deneyimli teknik adamın, rakipteki bazı oyunculara özel önlem alabileceği, bu sebeple birkaç bölgede farklı tercihler olabileceği belirtiliyor. 

Özellikle sağ bekte Şener'in yerine Yedlin, solda da Ömer Bayram'ın yerine tekrar Saracchi'nin forma şansı bulabileceği açıkladı.


Galatasaray'da şu an forması garanti olan isimler arasında Muslera, Marcao, Donk, Taylan, Gedson, Emre Akbaba ve Halil Dervişoğlu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal