Fatih Terim'den Galibiyet ve Derbi Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 39. Haftasında Galatasaray deplasmanda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında derbi öncesinde moral depoladı.

02.05.2021-23:25 - (Son Güncelleme: 02.05.2021-23:25) Fatih Terim'den Galibiyet ve Derbi Yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GOLÜ BULMAKTA GECİKTİK

Galip gelmek buralarda çok önemli. Son 3 maça kaldı. Oyun genel olarak bizim kontrolümüz altında geçti. Özellikle oyunu kontrol altına almada domine etmede yüksek pas yüzdesiyle doğru pozisyon aldığımızı düşünüyorum. Özellike hücum opsiyonlarında en iyisini aradık. Gol biraz gecikti. İlk yarıya 1-0 girmek önemli. 2. yarı aşağı yukarı ilk yarının aynı bir versiyonu oldu. 3-0 olsaydı daha rahat hareket edebilirlerdi.

VAZGEÇMEME GİBİ BİR HUYUMUZ VAR

3. gol neden verilmedi pek anlamış değilim. VAR'daki birazcık top oynasaydı onun gol olduğunu görürdü. Sonuç itibariyle bir tarafın başka türlü bir sıkıntısı var. Bizim kopmama gibi, vazgeçmeme gibi bir huyumuz var. İlk yarı hiç pozisyon vermeden, rahatsızlık olmadan oynamak da güzel.

GEÇER KENARA TEBRİK EDER ALKIŞLARIZ

Böyle maçlar her zaman gelmez. Çok net, üzerinde fazla matematik yapılmaması gereken bir maç. Yenmemiz halinde devam ediyoruz. Derbiyi kazanmamız halinde devam ediyoruz, aksi halinde de %1 dahi ihtimal kalmıyor. Kazanamazsak geçeriz kenara, Beşiktaşlı dostlarımızı tebrik eder ve alkışlarız. Kendilerini öyle uğurlarız. Öbür türlüsünde devam eder. Kazanma halinde olay ümit olarak öbür haftalara sarkabilir. Türkiye Ligi'ne maçların nasıl skorlarla biteceği bilinmiyor. Bunun dışındaki skorlarla Beşiktaşlı dostlarımızı kutlarız, alkışlarla yollarız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal