Maç Sona Erdi! Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 39. Haftasında şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanına konuk oluyor.

02.05.2021-19:55 - (Son Güncelleme: 02.05.2021-22:33) Maç Sona Erdi! Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray

' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ '

' İLK 11' LER '

Genclerbirliği : Nordfeldt, Johansson, Arda Kızıldağ, Diego, Halil İbrahim, Soner, Robert Piris, Sandro, Daniel Candeias, Sefa Yılmaz, Bogdan Stancu

Galatasaray : Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Ryan Donk, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Gedson Fernandes, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Halil Dervişoğlu

' İKİ TAKIM ARASINDA '

Bu sezon Süper Lig'de attığı dört golü de 2021 takvim senesinde kaydeden Emre Akbaba, Galatasaray formasıyla fileleri en fazla havalandırdığı sezona ulaşmak için sahaya çıkıyor.

Gençlerbirliği deplasmanında çıktığı son üç Süper Lig maçında galip gelemeyen Fatih Terim (2B 1M), rakibini en son Aralık 2011'de mağlup edebildi (1-0).

Bu sezon Süper Lig'de attığı altı golün beşini penaltıdan kaydeden Robert Piris da Motta, 2008/09'dan bu yana bir sezonda en fazla penaltı golü atan Gençlerbirliği oyuncusu konumunda.

2021 takvim senesinde oyuna sonradan giren oyuncuları en fazla GOL atan takım olan Galatasaray (11), Süper Lig'deki son üç golünü de bu isimlerden buldu (Emre Akbaba x2 & Mostafa Mohamed).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal