Fatih Terim İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Everton'a Gidiyor

Galatasaray'da sözleşmesi biten Fatih Terim'in Everton futbol direktörü Marcel Brands ile görüşmesi Kolombiya'da ses getirdi.

14.06.2021-10:15 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-10:11)

Carlo Ancelotti'yi İspanya takımı Real Madrid'e yolcu eden Premier Lig ekiplerinden olan Everton'ın hoca arayışları devam ediyor. Bu aşamada ise Fatih Terim'in de adaylar arasında yer aldığı iddia edildi.

Şu an boşta boşta bulunan tecrübeli hocanın, Everton Futbol Direktörü Marcel Brands ile görüştüğü ifade edilirken bu iddia Türkiye kadar Kolombiya'da da yankı yaptı.

Gol Caracol, 'Fatih Terim, Falcao'nun hocası olmaktan; James Rodriguez ve Yerry Mina'yı çalıştırmaya Everton'a gidiyor' başlıklı bir haber yaptı..

'GÜNLERİN GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ'

Gol Caracol'da yapılan haber içerisinde, 'Galatasaray'da işler kimsenin beklemediği gibi gitti. Türkiye şampiyonluğu kaçtı, Falcao dahil olmak üzere taraftarlar tüm takıma eleştirilerini artırdı. Terim bile ayrılmak zorunda kaldı. Ancelotti'nin Real Madrid'e gitmesinin ardından Terim Everton'a yakıştırıldı. Günlerin geçmesini bekliyoruz.' ifadeleri kullanıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal