Fatih Terim, Galatasaray'da her zaman görev almaya hazır olduğunu söyledi

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile yollarını ayıran Teknik Direktör Fatih Terim, yaşadığı ayrılığın ardından oldukça kritik açıklamalarda bulundu.

06.03.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-15:36) Fatih Terim, Galatasaray'da her zaman görev almaya hazır olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu sezon yaşanan kötü gidişatın ardından yönetimin yollarını ayırdığı tecrübeli teknik adam Fatih Terim uzunca bir süre sessizliğini korumuştu.

Terim uzun süredir sessizliğini koruyordu

Bir süredir koruduğu sessizliğini Sportcell programında bozan Fatih Terim, uzunca bir süre gündemden düşmeyecek açıklamalarda bulundu.

Terim sessizliğini bozdu

Fatih Terim'den dobra dobra açıklamalar!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarında ;

' Galatasaray yöneticisi olup ihale alan insanlar değil, artık doymuş ve Galatasaray'a hizmet edecek insanlar yönetimde olmalı. Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım... Gönderilmeden 3 gün önce bırakayım dedim, devam dediler. O gün hocam devam diyenler, 3 gün sonra yolları ayırmak istedi. Görev ne olursa olsun. Yeni yönetim gelir, yönetimde kim var önemli değil. Benim için önemli olan Galatasaray. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal