Fatih Terim dünya deviyle anılıyor: Yeni takımı belli oldu

Galatasaray ile geçen sezonun ikinci yarısında yollarını ayıran Fatih Terim’in yeni takımının belli olduğu iddia edildi. İspanyol basınının iddiasına göre tecrübeli teknik adam La Liga ekiplerinden Sevilla’nın başına geçebilir. İşte haberin detayları...

04.10.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 04.10.2022-17:10)

Süper Lig’de geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra futbola mesafe koyan Fatih Terim, şimdiye kadar herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Fakat İspanyol basınına göre başarılı teknik adamın tatil günleri sona erebilir. Söz konusu iddiaya göre La Liga’nın önde gelen ekiplerinden Sevilla, alınan başarısız sonuçlar sebebiyle Julien Lopetegui ile yollarını ayırıp, Fatih Terim ile anlaşmak istiyor. 

Ligde zor günler geçiriyor

İspanya La Liga’da sezona oldukça formsuz bir başlangıç yapan Sevilla, geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alırken, 17. sırada kendisine yer bulabildi. Endülüs ekibinin alınan sonuçlar itibariyle Lopetegui’yi gönderme planları yaptığı ifade ediliyor.

Fatih Terim Sevilla

Çare Fatih Terim

Yeni teknik direktörü için arayışlara başlayan İspanyol ekibinin, Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim’i listenin başına koyduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

İspanyol basını, kulüp yönetiminin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmek için görüşmelere başladığı İspanyol çalıştırıcı ile yolları ayırması halinde teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirmek istediğini iddia edildi.

Avrupa’da yeni bir maceraya hazır

Galatasaray’dan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim Sevilla’nın olası bir teklifine sıcak bakabilir. 

Daha önce Fiorentina ve AC Milan ile Avrupa deneyimleri yaşayan Fatih Terim, Sevilla’nın başına geçmesi durumunda üçüncü kez Avrupa’da bir takım çalıştıracak. Fatih Terim'in Sevilla'ya gideceğine dair haberlerin gündeme gelmesi, sosyal medyada geniş yer buldu ve futbolseverlerin en çok tartıştığı konular arasına girdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal