Fatih Mehmet Kocaispir kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Kocaispir hangi görevlerde bulundu? Fatih Mehmet Kocaispir hayatı ve biyografisi

AK Parti’nin bugün açıklayacağı aday tanıtım töreninde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması beklenen Fatih Mehmet Kocaispir’in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Fatih Mehmet Kocaispir kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Kocaispir hangi görevlerde bulundu? İşte Fatih Mehmet Kocaispir hayatı ve biyografisi…

18.01.2024-11:29 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-11:29)

AK Parti’nin 48 belediye başkan adayı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması beklenen Fatih Mehmet Kocaispir’in hayatı ve diğer bilgileri vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Kocaispir hangi görevlerde bulundu?

Fatih Mehmet Kocaispir kimdir?

Fatih Mehmet Kocaispir, 1975 yılında Kadirli’de dünyaya geldi. 1998 yılı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Kocaispir, yüksek lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yönetim ve Organizasyon dalında yaptı.

Fatih Mehmet Kocaispir

Avukatlık stajının ardından 2000 yılında Adana Barosu’na kayıt olan Fatih Mehmet Kocaispir, halen serbest avukat olarak görev yapmaya devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Fatih Mehmet Kocaispir’in AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal