12.02.2022-14:07 (Son Güncelleme:12.02.2022-14:16)


1

Fatih Karagümrük'ün, İtalyan kalecisi Emiliano Viviano'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. İtalyan file bekçisinin Türkiye Kupası'nda Konyaspor karşılaşmasında üşüyen görüntüsü hafızalara kazınmıştı.



2

Kalecinin görüntüsü Türk futbolunun gündemine otururken, kaleciden ortaya çıkan görüntüler sonrası dikkat çeken açıklamalar geldi.



3

İtalyan kaleci Emiliano Viviano, Konyaspor mücadelesinde üşüyen görüntüsü taraftarlar tarafından çok konuşulan bir isim olmuştu.



4

Kaleci o görüntülerle alakalı ilk kez konuştu. Emiliano Viviano yaptığı açıklamada, 'Taraftarlarla aramızda benim ve takımın çok büyük ve güzel bir bağ var. Son maçta beni daha fazla desteklediler çünkü saha şartları gerçekten zordu. İkinci yarıda ismime tezahüratlar yapıldığını duydum. Uzatma dakikalarında da destek verdiler.'



5

'Bu durum benim için çok güzel bir şey. Zorlu ve garip bir maçı geride bıraktık. 5-4 kazandık ama bu maçı hava şartlarıyla değerlendirmek gerekiyordu. Çok ilginç bir durum oldu. Üşüdüğüm zamanlar daha önce de olmuştu. İzlanda’da, Estonya’da ve Faroe Adaları’nda da üşüdüğüm zamanlar olmuştu ama Konya maçı çok farklıydı, gerçekten çok üşüdük. Ama taraftarlar da sağ olsun çünkü ellerinden geldiği kadar bizi maçın içinde tuttular.' şeklinde konuştu.



6

File bekçisi devam eden açıklamalarında Fatih Karagümrük takımıyla geleceği hakkında, 'Kendi adıma burada olmaktan dolayı ve Karagümrük forması giymekten dolayı çok mutluyum. Başkan Süleyman Hurma’yla, Serkan Hurma’yla ve Sportif Direktör Murat Akın’la çok iyi bir ilişkim var. Aile ortamımız var. Başarı da buradan geliyor diyebilirim. Devamını getirmemiz gerekiyor. Şu ana kadar ligde belki beklediğimiz altında kaldık ama daha iyisini yapacağız.'



7

'Bir takım zorluklar da peşimizi bırakmadı. Ama sezon sonuna kadar puan durumunda daha yukarıya çıkacağız. Genel olarak hislerim pozitif. Burada kalabildiğim kadar kalmak isterim. Kupada ilk defa çeyrek final yakaladık. Kupa çok büyük bir hedef ve büyük bir konsantrasyon koyduk. Orada da sonuna kadar gidip en iyisini yapmak istiyoruz.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR