12.02.2022-13:00 (Son Güncelleme:12.02.2022-14:49)


1

A Milli Takım'ın ve Lille'in yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın babası oğlunun transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille formasını terleten milli yıldız Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili kritik gelişmeler yaşanmakta.



3

Adı Süper Lig devleriyle de anılan Burak Yılmaz hakkında babasının yaptığı son açıklamalar gündeme oturdu.



4

Fransa Ligue 1 takımı Lille'in, geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği 36 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitmiş olacak. Tecrübeli golcünün piyasa değeri ise 2 milyon 300 bin değerinde.



5

Futbolcu bu sezon Lille forması ile 27 karşılaşmada görev aldı. 36 yaşındaki forvet bu zamanda rakip ağları 6 kez havalandırdı. Burak Yılmaz aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 de gol pası verdi.



6

Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz oğlu ile ilgili açıklamasında, 'Burak bence bu sezon da iyi oynuyor. Ama takım olarak iyi gitmiyorlar. Teknik direktör değişikliği, kulübün iyi oyuncuları satıp, yatırıma gitmesin gibi nedenlerden dolayı işler istedikleri gibi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleştiler. Chelsea mutlak favori değil. Lille sıradan bir takım değil ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynuyorlar.'



7

'Sezon sonunu görmek gerek. Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele.'



8

Futbolcunun babasının son açıklamaları ise büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR