12.02.2022-12:33 (Son Güncelleme:12.02.2022-12:49)


1

Fenerbahçe şimdilerde Real Sociedad formasını terleten Adnan Januzaj ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç'a gelen büyük tepkilerden sonra, Ali Koç yönetimi gelecek sezon için kolları sıvadı. Bu anlamda gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte.



3

Fenerbahçe'de gelecek sezon için oldukça sürpriz bir ismin transferi adı geçiyor. Fenerbahçe'nin Real Sociedad formasını terleten Adnan Januzaj ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Sezon sonunda İspanyol ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan Belçikalı futbolcunun menajeri ile Fenerbahçe'nin temasa geçtiği öğrenildi.



5

Fenerbahçe'nin futbolcu için sıcak temaslara başladığı ifade edilmekte. Futbolcu ile pek çok takımın ilgilendiği bu anlamda Fenerbahçe'nin transferde hızlı davranmaya çalıştığı aktarılmakta.



6

Bu anlamda futbolcu ile ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



7

Daha önce Manchester United ve Dortmund gibi dev takımların formasını terleten 27 yaşındaki yıldız, hücumun her iki yönünde ve 10 numara pozisyonunda görev alabilmekte



8

Türk bir baba ve Kosovalı bir annenin çocuğu olan Adnan Januzaj'ın adı Türk Milli Takım'ı ile de anılmıştı. Fakat futbolcu Belçika Milli Takım'ı ile anlaşmıştı. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olma durumu taraftarları epey heyecanlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR