Fatih Karagümrük'ten TFF yalanlaması: Çıkan iddialar hakkında açıklama geldi

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, bugün basında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle ilgili çıkan haberler hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...

14.12.2023-17:12 - (Son Güncelleme: 14.12.2023-17:12) Fatih Karagümrük'ten TFF yalanlaması: Çıkan iddialar hakkında açıklama geldi

Trendyol Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili bugün basında çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Karagümrük’ten yalanlama geldi

Bugün basına yansıyan haberde, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemeyen 3 kulübün olduğu ve bu ekiplerden birinin de Fatih Karagümrük olduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Fatih Karagümrük, söz konusu haberi yalanladı. Yapılan açıklamada, "Sanıyoruz ki bu durum, TFF'ye ve medyaya, kendilerini bilgi sızdırmakla görevli sanan kişi veya kişilerin, haberin sonuçlarından menfaat umma çabasından kaynaklanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Karagümrük

İşte konu olan o haber

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Kasımpaşa, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük kulüpleri TFF'den memnun olmadıklarını belirtip, "Genel kurula gidelim" dedi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bu yönetimi daha 6 ay önce seçtik. Eğer bir sorun varsa bu hepimizin sorunudur" diyerek karşı çıktılar. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç toplantı sonrası, "TFF'nin istifasını istiyor musunuz?" sorusuna "TFF'den memnun olan az sayıda kulüp var. Hiç memnun olmayanlar var. TFF bir irade göstereceğini bildirdi, ne olacağını göreceğiz" cevabını verdi".


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal