Fatih Altaylı Anket Yaptı 400 Bin Kişi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olmalı Sorusunu Yanıtladı

Habertürk gazetesi yazarı ve Teke Tek programıyla da ekranlara gelen Fatih Altaylı, Twitter'da yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı anketinde şu isimler sunuldu: Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu.

29.12.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-10:54)

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, sosyal medya uygulaması olan Twitter'da kişisel hesabından CHP'lileri bir hayli  yakından ilgilendiren bir anket açtı. Söz konusu ankette: 'Sizce CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisinin kazanma şansı daha yüksek?' sorusunu ankete katılanlara yöneltti.


ALTAYLI'NIN ANKETİNDE KILIÇDAROĞLU, YAVAŞ VE İMAMOĞLU BULUNUYOR

Fatih Altaylı'nın anketinde seçenekler ise 'Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu olarak tespit edildi.

Ankete oy verenlerin yüzde 52.6'sı Kemal Kılıçdaroğlu seçeneğini işaretlerken, yüzde 28.8'i ise Mansur Yavaş'ı seçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu seçenlerin oranıysa yüzde 18.6 oldu.


KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Katılmış olduğu bir programda Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soru yöneltilmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu: 'İttifak kabul ederse sorun yok onur duyarım!' cevabıyla cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında yeşil ışık yaktmışa benziyordu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı şimdilik tam bir şekilde yanıt verilmemişken merak konusu olmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal