Fall Guys ücretsiz nasıl indirilir? Fall Guys sistem gereksinimleri

FALL GUYS SAAT KAÇTA ÜCRETSİZ OLACAK? Fall Guys oyununun ücretsiz olacağı haberleri geçenlerde açıklandı. Epic Games tarafından 2020 'de satın alınan oyunun ücretsiz olarak oynanacağı haberinin ardından hangi gün ve saatte ücretsiz olacağı konusu merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki Fall Guys oyunu ne zaman ücretsiz olacak? Fall Guys nereden ve nasıl ücretsiz olarak indirilir? İşte Fall Guys sistem gereksinimleri...

21.06.2022-20:57 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:57) Fall Guys ücretsiz nasıl indirilir? Fall Guys sistem gereksinimleri

Çevrimiçi olarak oynanan ve çok fazla oyuncu ile oynanmakta olan video oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout, 30 Temmuz 2020 yılında satışa çıkarıldı ve satışa çıktıktan kısa bir süre içinde de oldukça yoğun ilgi gören oyun 48 saatte 2 milyonu aşkın kişi tarafından satın alındı. Fall Guys oyununda yeni sezon başladı ve oyun hakkında yöneticiler yeni bir karar aldılar. Peki Fall Guys artık ücretsiz mi? Detaylar haberimizin devamında..

Fall Guys oyunu artık ücretsiz mi oynanacak?

Fall Guys oyununu geliştiren Mediatonic 'i, Epic Games satın alarak oyunu kullanıcılar için ücretsiz hale getirme kararını verdi.

21 Haziran 2022 Salı gününden itibaren oyun yayıncının talebi ile bundan sonra Steam 'den kaldırıldı ve yalnızca Epic Games platformu üzerinden ücretsiz olarak indirilecektir.

Belli bir miktar ücret ödemesi yaparak oyunu alan kişilere de farklı kozmetikler ile sezon biletinin olduğu Legacy Park hediye edilecektir.

Fall Guys oyunu nasıl ücretsiz mi oynanacak

Fall Guys oyunu ücretsiz hali nasıl ve nereden indirilir?

Fall Guys oyununun Epic Games sayfasına girdikten sonra ' Yükle ' seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan ekranda yer alan ' Sipariş ver ' sekmesine tıklayın ve sipariş ver sekmesine tıkladıktan sonra da oyunu Epic Games Launcher üzerinden indirerek ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Fall Guys nasıl ücretsiz indirilir

Fall Guys sistem gereksinimleri nelerdir?

- Minimum 64 - bit işlemci ile işletim sistemi gerekmektedir. İşletim sistemi, Windows 10 64bit only 'dir.

- İşlemci Intel Core i5 or AMD equivalent 'tir.

- Bellek 8 GB RAM 'dır.

- Ekran kartı ise NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950 'dir.

- Ağ, genişbant internet bağlantısıdır.

- Depolama, 2 GB kullanılabilir alandır.

- İlave notlar: Gamepad Recommended.

- Önerilen, 64 - bit işlemci ile işletim sistemi gerektirmektedir.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal