Fall Guys ücretsiz nasıl indirilir? Epic Store’da ücretsiz oldu

Fall Guys ücretsiz bir oyun haline geldi. 2020 yılında piyasada yer alan Fall Guys PC ve PlayStation oyunu olarak çıkarılırken artık Xbox ve Nintendo Switch’te yer alıyor. Oyunun nasıl indirileceği konusu da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Fall Guys hakkında merak edilenler…

22.06.2022-01:49 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-01:49) Fall Guys ücretsiz nasıl indirilir? Epic Store’da ücretsiz oldu

Fall Guys, oyun severler tarafından sıkça oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkarken oyunun yeni anlaşmasıyla birlikte Steam‘den kaldırıldı. Arık Steam üzerinden Fall Guys satın alınamayacak. Oyununa erişim sağlamak isteyenler artık Epic Games Store üzerinden oyuna erişebilirler. Yeni anlaşmayla Epic Games Store sürümüyle Season 1’de başladı.

Ücretsiz Fall Guys nasıl indirilir?

Mediatonic tarafından geliştirilen Fall Guys, önceden Rocket League için belirlenen stratejiye uymak zorunda kaldı. Psyonix’le yapılan anlaşma sonrasından oyunun Steam’den kaldırılması kararı alındı. Bununla birlikte Psyonix ve Mediatonic Epic Games’i satın aldı.

Ancak oyunun Steam’den kaldırılmasının eski sürümleri içinde desteğin kaldırılacağının ifade edilmediği söylendi. Mediatonic tarafından yapılan açıklamada Fall Guys güncellenmesinin devam edeceği belirtildi. Bu şekilde yeni sezon güncellemeleri de devam edecektir.

Fall Guys Ücretsiz Oldu

Ücretsiz olarak oynanabilecek olan Fall Guys’da Season 1 de başladı. Yapılan açıklamada oyunun daha önce yer alan Season 6’dan sonrası için yeni bir temelin oluşturulduğu ifade edildi.

Ancak satın alınan oyuncularda unutulmadı. Oyun için satın alım yapan oyuncularda Legacy Pack isimli paketle birlikte ücretsiz kostümlerin sahibi olurken Free For All Season 1’e de geçiş yapabilecekler.

Oyunda yapılan en büyük gelişme saha çok konsolda oynanması için atılan adım oldu. Duyuruda Fall Guys’ın, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox X ve S, PlayStation 5 ve Windows’ta çapraz oynanabileceği açıklandı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal