Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu, yüzündeki yara izi nedir?

Star TV ekranlarının sevilen eğlence programı İbo Show'un bu akşamki konuklarından biri olan Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izi dikkatleri çekti. Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izinin neden olduğunu merak eden izleyiciler ile bu duruma dair araştırma yapmaya başladı. Peki, Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu? Birçok vatandaş İbo Show'a konuk olan Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izini merak ediyor.

06.04.2022-22:41 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:56) Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu, yüzündeki yara izi nedir?

Bu akşam ekranlara gelen İbo Show'un konuklarından biri olan Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izi dikkatlerden kaçmadı. Star TV'nin çok sevilen eğlence programında yer alan Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izinin neden dolayı olduğunu merak eden birçok vatandaş ise bu konu üzerinde araştırmalara başladı.

Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu?

Star TV ekranlarında İbrahim Tatlıses'in sunumuyla gerçekleştirilen eğlence programı İbo Show'un bu akşamki konuklarının arasında yer alan Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izi, izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Yara izinin neden kaynaklı olduğu ise Faik Öztürk'ün hayranları tarafından merak edilirken, edinilen bilgilere göre Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izinin düşmesi sonucunda meydana geldiği öğrenildi.

Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu?

Faik Öztürk kimdir?

Elazığ'ın Ağın ilçesinde 13 Nisan 1962 yılında dünyaya gelen Faik Öztürk'ün babasının Astsubay olmasından dolayı birçok farklı ilde ikamet etmiştir. Çankaya Lisesi'nde öğrenimine başlayan Öztürk, liseyi yarım bırakmıştır. Daha sonra ise Ankara'daki İstanbul yolunda bir fabrikada temizlik işine girdi. 1 buçuk sene kadar fabrikada temizlik işinin ardından muhasebeye geçiş yapmıştır. 1982 yılında fabrikadan genel müdür yardımcısı konumundayken ayrıldı.

Balıkesirli bir asker arkadaşının "Bana hurda tren rayı bulabilir misin?" sorusu üzerine 1 milyon TL borç bularak rayları, Balıkesir'deki haddehaneye kadar kendisi taşıdı. 6 ay sonra ise 185 milyon lira kazancı oldu. Borçlarının ödemesinin ardından bir sonraki kazancı ise 285 milyon lirayı buldu.

Faik Öztürk, "Gönül Türküleri" adında bir albüm çıkararak elde ettiği geliri şehit ailelerine bağışta bulundu. Bir diğer albümünün gelirini ise kekemelere bağışladı.

Ankara'da bazı işletmelerin sahibi olan Öztürk, yurt dışına da ihracat yapmaktadır. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri de yapan Öztürk, Ankara Ticaret Odası'nda 3 dönemdir meclis üyeliği yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal