Fahriye Evcen Ters Köşe Yaptı! Yeni İşiyle Herkesi Şaşırttı

Oğlu Karan'a hamile kaldıktan sonra setlere ara veren Fahriye Evcen, yeni işini hayranlarıyla paylaştı. Artık moda dünyasına yer alacağını söyleyen Fahriye Evcen şaşkınlık yarattı.

30.06.2021-09:28 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-14:15) Fahriye Evcen Ters Köşe Yaptı! Yeni İşiyle Herkesi Şaşırttı

Son günlerde yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündemde olan Fahriye Evcen, son olarak bir mobilya firmasının reklamlarında boy gösterdi. Aynı zamanda oğlu Karan ile bir bebek bezi reklamında da yer almıştı. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Evcen yeni işini takipçileriyle paylaştı.

MODA DÜNYASINA GİRİYOR

Yeni işini hayranlarıyla paylaşan Fahriye Evcen, artık moda dünyasında yer alacağını duyurdu. Evcen'ın paylaşımı takipçilerini şaşkına çevirdi. Kendi markasını yaratan Fahriye Evcen, tasarımdan üretim aşamasına kadar bizzat kendisinin ilgilendiği koleksiyonu ile moda tutkunlarıyla buluşuyor. 


'ÇOK HEYECANLIYIM'

Kendi zevki ve tarzıyla oluşturduğu koleksiyon ile moda dünyasına atılan Fahriye Evcen tasarımları hakkında 'Bir süredir hayata geçirmek istediğim bu koleksiyonu herkesle buluşturabilmek çok heyecan verici. Bu koleksiyonu, bir süredir içinde bulunduğumuz bunaltıcı pandemi sürecinin etkisini üzerinden atmak isteyen her kadınla paylaşmak istedim.' açıklamalarında bulundu.

'BU SÜREÇTE ŞIK OLMAKTAN UZAK KALDIK'

Pandemi ile ilgilide konuşan ünlü oyuncu 'Bu süreçte maalesef şık olmaktan uzak kaldık. Stilimizi yansıtan kıyafetler giymeyi ve bunları özgüvenle taşımayı özledik. Yeniden sokağa çıkabildiğimiz şu günlerde ister sandaletle, ister topuklularla gündüzden geceye giyebileceğimiz, şık elbise ve etekler hayal ettim. Elbiselerimi sokaklarda, mutlu kadınların üzerinde görmek ise beni çok daha mutlu edecek.' ifadelerinde bulundu.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal