Fahri Evcen güzelliğiyle hayran bıraktı! İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen’in tekne pozlarına yorum yağdı

Fahriye Evcen'in Instagram'dan paylaştığı tekne pozlarına gelen ilk yorum dikkat çekti. Burak Özçivit ile evli olan ve Karan adında bir oğlu bulunan Fahriye Evcen ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Güzeller güzeli oyuncunun tatilden paylaştığı kareler magazin gündeminde yer aldı. Fahriye Evcen'in tekne pozları kısa sürede beğeni topladı. Güzel oyuncunun fotoğrafına ilk yorum yapan isim ise merak konusu oldu.

26.07.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-15:15) Fahri Evcen güzelliğiyle hayran bıraktı! İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen’in tekne pozlarına yorum yağdı

Geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Fahriye Evcen,  şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. 3 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in tekneden yaptığı paylaşımlar ise sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Hem güzelliği ile hem de paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorum ise gözlerden kaçmadı. Fahriye Evcen'in son paylaşımın altına yapılan yorumdaki kişinin kim olduğu merak edildi. 

Fahriye Evcen'den tekne pozları geldi

Türkiye'nin en güzel kadınları arasında yer alan Fahriye Evcen geçtiğimiz senelerde oğlu Karan'ı kucağına aldı. Şimdilerde ise 3 aylık hamile olan Fahriye Evcen tatilin tadını çıkarıyor. Dünyada en beğenilen çiftler arasında yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin aşkı Çalıkuşu dizi setine dayanıyor. Dizinin ardından birlikte film çeken ikilinin  aşka kısa sürede alev aldı.

Fahriye Evcen  Tekne Pozları

2017 yılında evlilik kararı alan çift 2019 yılında ise oğlu Karan'ı kucaklarına aldı. 3 aylık hamile olan Fahriye Evcen,  tekneden paylaştı pozlar ile  herkesi kendisine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabı Instagram'da aktif olan ünlüler arasında yer alan Fahriye Evcen,  peş peşe paylaştığı pozlar ile gündemde yer aldı. Güzel oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal