Ebru Şahin ve Cedi Osman’dan balayı pozları! Mutlulukları yüzlerinden okunuyor

Geçtiğimiz günlerde dillere destan bir düğünle dünya evine giren Ebru Şahin ve Cedi Osmani şimdilerde balayı tatilinin tadını çıkarıyorlar. Sosyal medya hesaplarından tatil görüntülerini paylaşan çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyor.

26.07.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-14:52)

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve NBA oyuncusu Cedi Osman 1 Temmuz 2022 tarihinde Makedonya'nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturdu. Makedonya'daki nikahın ardından Çeşme'de dillere destan yaptıkları düğün ile oldukça konuşuldu. Çeşme'de yaptıkları düğüne ünlü akını olurken sanat, sosyete ve spor camiasında birçok tanınan isim ünlü çiftin mutluluklarına tanık oldu. Şimdilerde balayı tatili için yurt dışında olan Ebru Şahin ve Cedi Osman mutluluklarına takipçileri ile paylaşmayı unutmuyor.

Ebru ve Cedi’nin mutlulukları yüzlerinden  okunuyor 

Alaçatı ve Yunanistan'da balayı tatiline çıkan Ebru Şahin ve Cedi Osman şimdi iste Doğu Afrika'nın Şeyseller’de tatillerine devam ediyor. Dolayından eğlenceli  anlarını takipçileriyle paylaşan ikiliden  yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. 

Ebru Cedi Balayı

4 milyondan fazla takipçisi bulunan Ebru Şahin Instagram hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Yaptığı paylaşımların altına "Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz" notunu düştü. Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın eğlenceli görüntüleri takipçilerinden  tam not aldı. 

Ebru Şahin Balayı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal