Facebook paralı mı oluyor? Facebook ücretli abonelik sistemi ne zaman gelecek 2023?

Sosyal medya platformu Facebook’a bir süredir ücretli abonelik sistemi getirileceği konuşuluyor. Tıpkı Youtube gibi aylık abonelik ödeyenler uygulamadaki özel ayrıcalıklardan faydalanacak. Peki Facebook paralı mı oluyor? Facebook ücretli abonelik sistemi ne zaman gelecek 2023? İşte detaylar...

05.09.2023-16:26 - (Son Güncelleme: 05.09.2023-16:26)

Sosyal medyanın önde gelen platformlarından Facebook’un bir süredir paralı olacağı konuşuluyor. Özellikle Avrupa Birliği’nin sıkılaştırıcı yasaları sebebiyle yaşanan baskının bu durumu ortaya çıkarabileceği iddia edildi. Konu hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek isteyenler arama motorlarından araştırmalarına devam ediyor. Peki Facebook paralı mı oluyor? Facebook ücretli abonelik sistemi Ne Zaman gelecek 2023?

Facebook paralı mı oluyor?

Ortaya atılan bazı iddialara göre Facebook, tıpkı Youtube gibi aylık abonelik ücretleri karşılığında Premium bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni sistemde kullanıcılar reklamları görmeyecek ve bazı yeni ayrıcalıklardan da faydalanabilecek. 

Facebook Paralı Mı Oluyor

Facebook abonelik ücreti ne kadar olacak?

Facebook abonelik ücreti konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bazı tahminlere göre ortalama fiyatın aylık 14,99 Dolar olacak. Konu hakkında gözler Facebook, Instagram ve Whatsapp’ın sahibi olan Meta’ya çevrildi.

Söz konusu yeni sistemin Avrupa Birliği ülkelerinde de yakın zamanda hayata geçeceği tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal