Facebook beni kimler gizliden takip ediyor? Facebook'ta beni kimler takip ediyor?

Facebook uygulamasını kullanan binlerce kullanıcı Facebook'ta kimlerin kendilerini takip ettiğini merak ediyor. Facebook'ta bulunan takip etme özelliği ile arkadaş olarak eklenmeyen kişilerde takip ediliği için Facebook kullanıcıları kendilerini takip eden isimleri öğrenmek istiyor. Bu yüzen Facebook beni kimler gizliden takip ediyor? Facebook'ta beni kimler takip ediyor? soruları sıklıkla araştırılmaya başlandı. Soruların cevapları ve daha fazla detay haberimizde yer almaktadır.

17.04.2022-18:38 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-18:38) Facebook beni kimler gizliden takip ediyor? Facebook'ta beni kimler takip ediyor?

Facebook uygulamasını kullanan binlerce kişi Facebook'ta kimlerin kendilerini takip ettiğini merak ediyor. Facebook'ta bulunan takip etme özelliği ile bir kişiyi arkadaş olarak eklemeden de o kişi takip edilebilir. Bu nedenle Facebook kullanıcıları kendilerini takip eden isimleri öğrenmek istiyor.

Bilgisayar üzerinden Facebook'ta beni takip edenleri nasıl görebilirim?

Bilgisayar üzerinden Facebook kullanıcıları kendilerini takip edenleri nasıl görebileceğini merak ediyor. Bilgisayar üzerinden girilen Facebook'larda bilinen Facebook teması yerine farklı bir tema kullanıldığı ve sekmeler yer değişikli olduğu için takip edenler listesinin nerede olduğu araştırılıyor. Takipçiler listesinin nerede olduğunu bulmak için ilk önce tarayıcıdan Facebook'a giriş yapmak gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra zaman tüneli ekranında bulunan '+' işaretinin yanında bulunan profil resminize tıklayarak profil sayfanızı açın. Bu sayfada karşınıza çıkan sekmeler den ya kapak fotoğrafının altında bulunan seçenekler yardımıyla ya da ekranı alta kaydırarak sol taraftaki “Arkadaşlara” tıklayın. Arkadaşlar sayfasına girdiğinizde sizinle aktif olarak arkadaşlık yapan tüm kişileri görebilirsiniz. Daha sonra üst kısımda yer alan takipçiler sekmesine tıkladığınız zaman sizi takip eden kişileri görebilir, takipçi isteği atan kişileri onaylayabilir, silebilir ya da geri takip yapabilirsiniz.

Telefon üzerinden Facebook'ta beni takip edenleri nasıl görebilirim?

Facebook uygulamasına telefonlar giren kullanıcılar kendilerini takip eden kişileri görebilmek için ilk önce telefonlarından Facebook'a giriş yapmaları gerekmektedir. Daha sonra zaman tüneli sayfasında alt alta bulunan üç yatay çizgi işaretine dokunarak Profil sayfasına girmek gerekir. Profil sayfasına girildikten sonra ekranda bulunan Arkadaşlar sekmesine girerek sizinle aktif olarak arkadaşlık yapan tüm kişileri görebilirsiniz. Arkadaşlar sayfasında bulunan Takipçiler sekmesine tıkladığınız zaman sizi takip eden kişileri görebilir, takipçi isteği atan kişileri onaylayabilir, silebilir ya da geri takip yapabilirsiniz.

Facebook'ta takipçi özelliği nasıl kapatılır

Facebook'ta takipçi özelliği nasıl kapatılır?

Facebook'ta bulunan takipçi özelliğini bilgisayardan kapatmak için; ilk önce tarayıcınızda Facebook hesabınıza girerek zaman tünelinde bulunan ok işaretine tıklatıp karşınıza çıkan çark işaretine sahip olan "Ayarlar" kısmına girin.Karşınıza çıkan sayfada "Herkese Açık Gönderiler" sekmesini seçerek beni kipler takip edebilir sorusuna tıklayın. Bu soruya eğer "Herkese Açık" seçeneğini "Arkadaşlar" olarak değiştirirseniz sizi sadece arkadaşlarınız takip edebilir. Eğer "Herkese Açık" seçeneği seçili ise tüm Facebook kullanıcıları sizi takip edebilir.

Facebook'ta bulunan takipçi özelliğini telefondan kapatmak için; İlk önce telefonunuzdan Facebook'a girilmelidir. Daha sonra zaman tüneli sayfasında "alt alta bulunan üç yatay çizgi" işaretine dokunarak "Ayarlar ve Gizlilik sayfasına girin. Karşınıza çıkan sayfada "Ayarlar" sekmesine tıklayarak en altta bulunan "Gizlilik" menüsünü açın. Bu sayfada "Herkese Açık Gönderiler" seçeneğine dokunarak sizi kimlerin takip ettiğini görebilir ve bu konu hakkındaki ayarları değiştirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal