F1 pilotu Lewis Hamilton'un yeni ismi ne olacak? Lewis Hamilton ismini neden değiştiriyor? Lewis Hamilton yeni ismi

Formula 1 pilotu gündeme gelmesiyle gözler ona çevrildi. Lewis Hamilton, beklenmedik konu ile adından bahsettirmesiyle gündeme geldi. Formula 1 pilotu Lewis Hamilton isim değişikliği yapacağını açıklamasıyla başarılı pilot, neden böyle bir karar aldığı hakkında açıklama yaptı. Lewis Hamilton neden isim değişikliği yaptı? İşte konu hakkında detaylar haberimizde.

16.03.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-14:12) F1 pilotu Lewis Hamilton'un yeni ismi ne olacak? Lewis Hamilton ismini neden değiştiriyor? Lewis Hamilton yeni ismi

Deneyimli pilot Lewis Hamilton, birçok başarıda ismini duyurdu. Formula 1 pilotu olarak görev yapan Lewis Hamilton, formula 1 2022 sezonu öncesi isim değişikliği yapacağını belirtti. Gündeme gelen konu üzerine pilot Hamilton'un yeni ismi ne olacak, neden isim değişikliği yapıyor soruları merak konusu oldu. 

Lewis Hamilton neden ismini değiştiriyor?

Lewis Hamilton'un yeni ismi ne olacak? 

Formula 1 pilotu olan Lewis Hamilton isim değişikliği hakkında açıklamayı kamuoyuna yaptı. Lewis'in annesi ve babası ayrılık yaşamış olup pilotun ise annesinin soyadını ikinci ismi olarak alacağını açıkladı. 

Bunun nedenini ise kadınların evlendikten sonra soyadlarının değişmesine karşı olarak tepki amaçlı böyle bir adım attığını belirtti. 

Lewis Hamilton'un isim değişikliği hakkında yaptığı açıklama:

“Ailemin ismiyle gurur duyuyorum. Annemin soyadı ise Larbalestier; ve bunu ismime ekleyeceğim. Onun isminin de Hamilton ile beraber devam etmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal