Ezgi Mola’nın Tuğçe Kazaz hakkındaki sözleri şeriat kavgasını alevlendirdi

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden biri olan Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı şeriat açıklaması ile dikkat çekmişti. Ünlü mankene cevap veren Ezgi Mola ise kavganın ateşini fitilledi. İşte o paylaşım…

01.06.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-15:11) Ezgi Mola’nın Tuğçe Kazaz hakkındaki sözleri şeriat kavgasını alevlendirdi

Ezgi Mola ve Tuğçe Kazaz arasındaki şeriat kavgası magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından şeriatla ilgili açıklamalar yapan Tuğçe Kazaz’a, ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan cevap gelmişti. Eski mankeninde Mola’ya cevap vermesi üzerine şeriat kavgası iyice alevlendi. 

‘Kendi işine bak medya maymunluğuna devam et’

Bir dönem podyumların aranan isimleri arasında yer alan Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından şeriat açıklaması yaptı. Kazaz paylaşımında, ‘’Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz.Muhammed’in ahlakı, Hz.Ömer’in adaleti, Hz.Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil." ifadelerine yer verdi.

"Yallah Arabistan'a"

Twitter da gündem olan Kazaz’ın sözleri sonrasında ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan ‘Yallah Arabistan’a’ yorumu geldi. Yorum yağmuruna tutulan posta eski mankenden cevap gecikmedi. Tuğçe Kazaz, "Ezgi Mola bana “Yallah Arabistan’a” demiş! Türkiye babanın çiftliği mı ki oraya buraya yol veriyorsun? Haddini bil, medya maymunluğuna devam et. Burası şehit kanlarıyla sulanarak vatan edilmiş Osmanlı bakiyesidir, sadece din düşmanlarının ülkesi değildir, bunu size öğreteceğiz’’ dedi. İkili arasındaki gerilim magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal