Caner Toygar sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? Caner Toygar üzücü haberi takipçileriyle paylaştı!

Evlilik programı ile hayatımıza giren Caner Toygar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile sevenlerini korkuttu. Esra Erol'da programında muhabir olarak çalışan Caner Toygar hastalığı ile gündeme geldi. Beyninde kitle olduğunu belirten Toygar'ın sağlık durumu merak ediliyor. Caner Toygar'ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtı haberimizde

01.06.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-14:30) Caner Toygar sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? Caner Toygar üzücü haberi takipçileriyle paylaştı!

Tülin ve Caner aşkı ile tanınan ve Türkiye'nin sevdiği isim haline gelen Caner Toygar, ATV ekranlarında muhabirlik yapmaktadır. Kendi instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin paylaşım yapan Toygar, hastalığının ciddiyetiyle yürekleri ağza getirdi. Caner Toygar'ın hastalığına dair merak edilenler araştırılmaya başlarken sevenleri sağlık durumunun nasıl olduğunu soruşturuyor. Peki, Caner Toygar'ın hastalığı ne? Caner Toygar sağlık durumu nasıl? Caner Toygar'ın sağlık durumuna ilişkin detaylar...

Caner Toygar'ın hastalığı nedir?

Şiddetli baş ağrısı çeken ve son zamanlarda bu durumun artması üzerine Caner Toygar soluğu hastanede aldı. Yapılan tetkikler sonucunda Caner Toygar'ın beyninde bir kitleye rastlanıldığını açıklayan Toygar, henüz net bir bilgi paylaşımı yapmadı.

Caner Toygar sağlık durumu

Caner Toygar'ın sağlık durumu

Sosyal medya üzerinden sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Toygar sevenlerine üzücü haberi verdi. Beynin de kitle olduğunu söylerken henüz net bir sonucun olmadığını da belirtti. Sevenleri tarafından yaptığı paylaşımın altına binlerce geçmiş olsun yorumu yapıldı.

Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl

Caner Toygar kimdir?

1980 yılında Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, yıllar önce katılığı evlilik programında yaşadığı ilişki ile tanınır hale geldi. Programın bitmesiyle beraber 2009 yılında ''Naber Fıstık'' adında albüm sahibi oldu. ATV ekranlarında yer alan izdivaç programı sonrasına kayıpların bulunduğu ve karmaşaların çözüldüğü programa dönüşen Esra Erdol'da muhabirlik yapmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal