Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta zor anları: Video çekerek isyan etti

Masumlar Apartmanı dizisinde beraber rol alan ve dostlukları ile dikkat çeken Ezgi Mola ve Merve Dizdar çifti, beraber tatile çıktı. İkili uçakta yaşadıkları zor anları video çekerek takipçileriyle paylaştı.

10.06.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-17:03)

Ekranların sevilen isimlerinden Merve Dizdar ve Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Beraberken oldukça eğlenen ikili, tatile giderken uçakta yaşadıkları talihsiz olayı video çekerek anlattı. 

Ayak kokusundan uçakta duramadılar

Reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizsinin final yapmasının ardından tatile çıkan iki yakın arkadaş Ezgi Mola ve Merve Dizdar, arkalarında oturan kişinin ayak kokusundan ötürü sıkıntı yaşadıkları o anları Instagram'dan paylaştı.

"Mahvolduk"

Yolculukları sırasında yaşadıkları zor durumu kayıt altına alan ikili "Uçakta bir ayak kokusu var offf! Mahvolduk. Yarım saattir kapı açık gitsek olur mu diye rica ediyoruz. Böyle ayak kokusu olamaz ya... Ciddi anlamda aşırı kokuyor." diyen ikili yaşadığı zorluğu ti'ye aldı.

Uçağa sprey sıktı

Yolculuk boyunca uçaktan paylaşım yapan Ezgi Mola, koku giderici sprey sıktığı anları paylaştı. Konu hakkında konuşan Merve Dizdar da, 'Çocuklar ayağı kokan tam arkamızda. Çok acı bir şey...' diyerek içinde bulundukları duruma isyan etti. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal