Ezgi Mola anne oldu! Ünlü oyuncu ve eşi Mustafa Aksakallı oğullarını kucaklarına aldı

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti geçtiğimiz sene nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir birliktelikleri devam eden çiftin bebek bekliyordu. Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı.

24.11.2023-10:44 - (Son Güncelleme: 24.11.2023-17:27) Ezgi Mola anne oldu! Ünlü oyuncu ve eşi Mustafa Aksakallı oğullarını kucaklarına aldı

Sevilen oyuncu Ezgi Mola hamilelik günleriyle magazin gündeminden düşmüyordu. Aktif bir Sosyal Medya kullanıcısı olan oyuncu bir süredir ortalarda görünmüyordu. Son paylaşımında hala doğum yapmadığını, evde salatalık yiyerek yattığını söyleyen Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın oğulları dün akşam saatlerinde dünyaya geldi.

ezgi mola

Ezgi Mola anne oldu

Gazetemagazin'de yer alan habere göre; Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın bebekleri dünyaya geldi. Esprili tarzıyla tanınan ve sosyal medyada oldukça aktif olan Ezgi Mola, bir süredir paylaşımlarına ara vermişti.

Mola takipçilerinin doğum yaptığını sanmaları üzerine, geçtiğimiz gün 'henüz doğurmadım' notuyla sevenleri için bir paylaşım yapmıştı.

ezgi mola

Dün akşam saatlerinde gelen habere göre ünlü çiftin bebekleri dünyaya geldi. Çiftin bebeklerinin isminin ne olacağı henüz bilinmese de Merve Dizdar yaptığı bir gafla ağzından 'Can' ismini kaçırmıştı.

Dizdar, "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" diye konuşmuştu.


Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal