Ezgi Mola: 15 Yaşımdan Beri Çalışıyorum

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine can veren ünlü oyuncu Ezgi Mola, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Mola, ‘15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum’ dedi.

04.03.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-11:18) Ezgi Mola: 15 Yaşımdan Beri Çalışıyorum

Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen güzel oyuncu Ezgi Mola, BeStyle Dergisi'nin yeni sayısı için röportaj verdi.

‘YAŞITLARIMDAN DAHA BİLİNÇLİYİM’

Hakkında bilinmeyenleri anlatan Ezgi Mola, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ‘15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, 'Kendini beğenmiş' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, 'Etraf ne der?' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere’

‘HERKES GİBİYİM’

Mola, ‘Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?’ sorusunu is şöyle cevapladı: ‘Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim’

‘TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR’

Masumlar Apartmanı dizisinde temizlik takıntısı olan bir karaktere can veren Ezgi Mola, ‘Titizliğimle yıllardır dalga geçilir. Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye'nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir 'Seni çok seviyorum' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal