23.12.2021-14:33 (Son Güncelleme:23.12.2021-14:54)


1

Galatasaray'ın sezon başında Belçika takımlarından Leuven'e kiraladığı Jesse Sekidika ile Eyüpspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor, Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Leuven'e kiraladığı Nijeryalı yıldız Sekidika'nın peşinde. Son alınan bilgilere göre 250 bin euro kiralama bedeliyle Belçika'nın yolunu tutan 25 yaşındaki sağ kanat futbolcusu için görüşmelere başlayan Eyüpspor, Galatasaray ile temas halinde bulunuyor.



3

Galatasaray, Nelsson'a lisans çıkartabilmek için Sekidika'yı takımdan yollamıştı. 1. Lig'de şampiyonluk hedefinde olan eflatun-sarılılar Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katıp hücum çeşitliliğini artırmayı planlıyor. Eyüpspor'un forvet hattında Umut Bulut, Pa Dibba ve Cenk Ahmet Alkılıç gibi önemli tecrübeli futbolcular da bulunuyor.



4

Leuven'in çalıştırıcısı Marc Brys, geçtiğimiz ay Nijeryalı futbolcuyla ilgili, 'Sekidika önce corona oldu sonra sakatlandı. Şimdi iyi gidiyor. Oldukça hızlı, top becerileri iyi ve öngörülemez bir oyuncu. Sağ kanattan iyi vuruşları var. Galatasaray'a gittiyse zaten iyidir. Onlar paçavra almazlar' şeklinde açıklamalara yer verdi. Nijeryalı futbolcunun, Eyüpspor'a transferi büyük bir merakla inceleniyor.



5

Galatasaray'dan Leuven'e kiralık olarak transfer olan Nijeryalı futbolcu Jesse Sekidika, pek çok takımın formasını terletti. Nijeryalı futbolcu, İngiltere'nin Brooke House FA takımında başlayan kariyerine AD Oeiras takımı ardından ise Benfica'da devam etti. Sonrasında Eskişehirspor, Galatasaray ve Konyaspor formalarını terletti.



6

Nijeryalı futbolcu son olarak ise sarı kırmızılılardan Belçika'nın OH Leuven takımına kiralık olarak gönderildi. Futbolcuyla gelen son bilgilere göre ise Eyüpspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR