23.12.2021-14:13 (Son Güncelleme:23.12.2021-14:22)


1

Cüneyt Çakır, Al Kuwait ile Al Qadisia arasında oynanan Kuveyt'teki Emir Kupası finalinde görev aldı.



2

Karşılaşmanın VAR hakemi ise Mete Kalkavan oldu. Al Kuwait, kupayı müzesine götürürken, iki takımın oyuncuları karşılaşmda itirazlarda bulundular.



3

FIFA kokartlı Elit Kategori hakem olan Cüneyt Çakır'ın karşılaşmayı yönettiği ülkeler arasına Kuveyt'de yazıldı. Deneyimli olan hakem, Körfez ülkesinde kupa finalinde görev aldı. Karşılaşmada Mete Kalkavan ise VAR olarak görevde bulundu. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını ise Kuveyt Futbol Federasyonu'ndan M.Sayedali ve Omar A. Alshatti oldu. Karşılaşmada işe yaşanan itirazlar maça damgasını vurdu.



4

Cüneyt Çakır 90 dakika boyunca oldukça başarılı bir yönetim sergilerken, tartışmalı pozisyonlarda verdiği kararların netliği, pozisyonların tekrar gösterimlerinde gösterildi. Fakat maçın hararetiyle deneyimli futbolcuya saha içinde çok sayıda karşı çıkışlar yaşandı.



5

Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle maçın durduğu birçok pozisyonda futbolcular, Cüneyt Çakır'a kalabalıklar halinde yoğun itirazlarda bulundular. Karşılaşma içerisinde sarı kartına da başvuran Cüneyt Çakır, Al Quadisialı futbolcuların penaltı itirazında bulunduğu bir pozisyonda ise VAR ile iletişim kurarak, kararının teyidini aldıktan sonra maçı devam ettirdi.



6

Diğer taraftan Türk futbolunun en kariyerli konumunda bulunan Cüneyt Çakır'ın bundan önce yönettiği karşılaşmada kazancının yaklaşık 12 bin dolar olduğu aktarıldı. Suudi Aarabistan Futbol Federasyonu'nun Cüneyt Çakır'la kendi liglerinde maç yönetmesi için masaya oturduğu da belirtilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR