Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sedat Peker tarafından yayınlanan telefon kaydında adı geçen Eyüp Gül’ün kim olduğu merak edilmektedir. Sedat Peker Cem Küçük ile atışması sonrasında bir video görüntüsü yayınlayarak cevap verdi. Ardından Nedim Şener ile tartışmasına da yeni bir video paylaşımı ile yapacak yanıt verdi. Videoda adı geçen Eyüp Gül’ün kim olduğu hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

29.06.2022-09:38 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-09:38) Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sedat Peker AKP'li eski milletvekili Metin Külünk ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştı. Telefon görüşmesinde yazan Eyüp Gül ismi birçok kişinin dikkatini çekti. Bunun üzerine Eyüp Gül’ün kim olduğu araştırılmaya başlandı. Erdoğan ve Biden görüşmesi öncesinde Metin Külünk aracılığıyla Peker'in konuşmaması rica edildi. Metin Külünk ise telefonunun dinlemeye takılmaması için görüşmeyi damadı Eyüp Gül’ün telefonundan yaptı.

Sedat Peker ne paylaşımında bulundu?

Sedat Peker'in yaptığı paylaşımlar şu şekildedir:

1-) @nedimsener2010 Kişisine etiketleyerek daha önce radarına girmediğini ancak bugün itibarıyla gündeminde yer alacağını ifade etti. Bununla birlikte yazdığı twetleri okuduğunu ve kendisinin psikolojik bir hasta olduğunu söyledi. Bununla birlikte Ergenekon sürecinde ki yükü taşıyamadığı mı da vurguladı.

2-) 2. olarak da üzülmemesi gerektiğini ve doğru adreste olduğunu ifade etti. Bunun üzerine kendisinin Doktor Sedat olduğunu ve tedavi edeceğini söyledi. Fakat bunun için birazcık zamana ihtiyacı olduğunu ve hastalığının komplike bir durum olduğunu vurguladı. Aşırı kaygı ve baskı sonucunda oluşan bir paranoyak hastası olduğunu söyleyen Sedat Peker, mutlu olman günün anlam ve önemi ifadelerini kullandı.

3-)Sedat Peker 3. paylaşımında ise @nedimsener2010 kullanıcısına özel bir yayın hazırladığını söyledi. Daha sonra Metin Külünk'ün düşündüğü gibi bir adam olsaydı Tayyip Bey'in kara kutusu üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım ifadelerini kullandı.

Sedat Peker Ne Dedi

Eyüp Gül kimdir?

Eyüp Gül hakkında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Eyüp Gül’ün AK Parti eski milletvekili Metin Külünk kızı Şaziment Tuğba Külünk’ün eşi olduğu bilinmektedir.

Metin Külünk’ün kızı Tuğba Gül Külünk, İstanbul'da düzenlenen görkemli bir düğünle Eyüp Gül ile evlendi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal