Exxen Sadece Arkadaşız dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Son zamanların en çok tercih edilen dijital platformlarından olan Exxen yeni içeriği ile gündeme geldi. Sadece Arkadaşız dizisi ile izleyicilerle buluşan Exxen, Lova Snack dizisinden uyarlama olarak ekranlarda yer alacak. Sadece Arkadaşız dizisi oyuncuları, konusu ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Sadece Arkadaşız dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

18.05.2022-22:14 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-22:14) Exxen Sadece Arkadaşız dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Exxen platformunda yer alacak Sadece Arkadaşız dizisi yabancı içerikten uyarlama olarak yayınlanacaktır. İki gencin arasında geçen ilişkilerin ele alındığı dizinin oyuncuları ve içeriği hakkında araştırmalar artış gösterdi. İşte Sadece Arkadaşız dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Exxen 'Sadece Arkadaşız' dizisi

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu'nun üstlendiği ve senaryosunun Zeynep Koçak'ın yaptığı Sadece Arkadaşız dizisi yaz aylarında çekimleri başlarken dizi 2 sezon halinde Exxen'de yer alacak. Sadece Arkadaşız dizisinin uyarladığı Love Snack, 2 sezon ve 60 bölüm olarak izleyiciler buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştır.

İki genç kim evlenirse evin sahibi o olsun diye karar alırlar ve ikisi de doğru eş adayını bulmak için mücadele verir ancak doğru eş adayının kendi evlerinde olduğu göremezler. İki gencin arasında yer alan ilişki konu haline getirilmiştir.

Sadece Arkadaşız oyuncuları

Sadece Arkadaşız başrol oyuncusu

Deniz Can Aktaş

Exxen'de yer alacak Sadece Arkadaşız dizisinin erkek başrolü olarak belirlenen isim Deniz Can Aktaş oldu. 1993 yılında dünyaya gelen Aktaş, İzmir'de doğup büyüdü. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri mühendisliği mezunu olan Deniz Can Aktaş eğitiminin devamında tiyatro eğitimleri alarak kendini geliştirdi. 29 yaşında olan genç oyuncu Avlu dizisinde gösterdiği başarılı performans ile adını duyurdu. Yakışıklı oyuncu görünüşü ile birçok hayran kitlesine sahiptir.

Sadece Arkadaşız başrol oyuncusu

Cemre Baysel

2022 yılının yaz dizisi olarak Exxen'de yayınlanacak Sadece Arkadaşız dizisinde kadın başrolde yer alacak isim Cemre Baysel oldu. 1999 yılında İzmir'de dünyaya gelen 23 yaşındaki genç oyuncu Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliğinden mezun olup ilk ekran deneyimi Elimi Bırakma dizisi oldu.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal