11.06.2022-11:18 (Son Güncelleme:05.05.2023-16:42)


1

Evlenmeden cinsel ilişki yaşamayacağını söyleyen ünlüler kim?

Evlenmeden cinsel ilişki yaşamayacağını söyleyen ünlüler kim?

Dünyaca ünlü ünlü isimlerden bazılarının evlenmeden ilişki yaşamayacağını söylediğini biliyor muydunuz? Yabancıların genellikle evlilik yaşamadan da cinsel ilişki yaşayabiliyorlar. Fakat bu insanlardan bazıları bu işi olması gerektiği gibi yapacaklarını ve nikah masasına oturmadan asla yapmayacaklarını söylüyorlar. Bu insanların hepsi dünyaca ünlü isimler.



2

Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima, 27 yaşında Marko Jaric ile evlenene kadar cinsellikle arasına mesafe koymayı başarmıştı.



3

Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Mehtap karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Meltem Yılmazkaya'dan müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında bebek beklediğini duyurdu. İddialara göre ünlü isim çocuğuna yabacı bir isim verecek.



4

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff evlenmeden önce biriyle ilişkiye girmeme kararı yüzünden, resmen mobbing'e maruz kalmış bir isim.



5

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey ünlü sanatçı, Nick Cannon ile tanışıp evlenmeye karar verene kadar, cinsellikle arasına her seferinde kalın bir çizgi çekmeyi başarmış.



6

Celine Dion

Celine Dion

Celine Dion, eşi René Angélil ile tanışana kadar cinsel bir deneyimi olmadığını da kendisi ifade etmişti.



7

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow 'Friends' dizisinde canlandırdığı karakteri hatırlayanlar belki biraz şaşırabilir ama Lisa Kudrow, Michael Stern ile evleninceye kadar, beklemeyi uygun görmüş.



8

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpson da, 23 yaşında Nick Lachey ile evleninceye kadar, "Evlenmeden önce asla" diyen ünlülerimizden biriymiş. İlk eşiyle dünya evine kadar, o da kimseyle birlikte olmadığını söyleyen ünlülerimizden.



9

Julianne Hough

Julianne Hough

"Kimseye bunun sonuçlarıyla ilgili vaaz vermeye çalışacak değilim. Ama bana göre evlilik öncesi ilişkiye "hayır" demeniz, enine boyuna düşündüğünüzde en doğru karar olacaktır."



10

Ali Landry

Ali Landry

İlk eşiyle evlenene kadar kimseyle birlikte olmadı.



11

Kevin Jonas

Kevin Jonas

Carrie Underwood 25 yaşındayken Kanadalı bir hokey oyuncusu olan Mike Fisher ile evlenen Carrie Underwood da, sözünün arkasında durmayı başarabilen isimlerden.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr