16.09.2022-08:11 (Son Güncelleme:24.11.2022-17:00)


1

Yasak aşk yaşayan ünlü isimler

Yasak aşk yaşayan ünlü isimler

Yönetmen Kudret Sabancı, eşi Esra Akkaya'yı, yönettiği "Aliye" dizisinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile aldatmıştı. Duman'ın solisti Kaan Tangöze de manken eşi Seçkin Piriler'i Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. Hüsnü Şenlendirici de eşi Nazire Şendirici'yi bir dönem Deniz Seki ile aldattı. Ama bu yasak aşk uzun sürmedi ve Hüsnü Şenlendirici eşine geri döndü. Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzu Balkan ile evliliği sırasında, rol aldığı dizideki partneri Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Arzu Balkan ile Tamer Karadağlı boşandı. Halit Ergenç, kendisi gibi oyuncu olan Gizem Soysaldı ile evli olduğu dönemde "Binbir Gece" isimli dizideki partneri Bergüzar Korel ile aşk yaşamaya başladı. Aşk ortaya çıktığında evliliği bitti. Boşandıktan kısa bir süre sonra Bergüzar Korel ile dünya evine girdi. Kutsi, 2014 yılında evli olduğu eşi Sinem Bayraktutar'ı "Huzur Sokağı" isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile aldattı. Eşinden ayrılan Kutsi'nin Feyza Çıpa ile beraberliği devam ediyor. Erol Köse eski eşi Ajlan Köse ile evliliği sırasında Gülşen'e olan aşkını canlı yayında açıklamıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş ve tüm gözler Gülşen'e çevrilmişti. Magazin camiasının en çapkın isimlerinden olan Mehmet Ali Erbil, Sedef Altıntaş ile evliyken onu Tuğba Coşkun ile aldattı. Sedef Altıntaş'tan boşanan Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun ile evlendi. Fakat bu evlilik de uzun sürmedi ve çift boşandı.



2

Deniz Seki

Deniz Seki

Hüsnü Şenlendirici de eşi Nazire Şendirici'yi bir dönem Deniz Seki ile aldattı. Ama bu yasak aşk uzun sürmedi ve Hüsnü Şenlendirici eşine geri döndü.



3



4

Hadise-Reza Zarrab

Hadise-Reza Zarrab

Mynet.cım'da yer alan haber göre; O Ses Türkiye döneminde aşk yaşayan Hadise ve Reza Zarrab'ı Ebru Gündeş yakaladı. Çekim sonrası kulisine giden Hadise'ye ünlü bir markadan çanta hediye geliyor. Hadise çantayı apar topar kaldırmak isterken, Ebru Gündeş 'ne kadar güzel diyerek' çantayı alıp içini açıyor ve kocası Reza Zarrab adına kesilen faturayı görüyor. Kuliste olay patlak verince O Ses Türkiye de bir kaos yaşanıyor ve Acun Ilıcalı, Hadise'yi yarışmadan gönderiyor.



5

Güven Kıraç

Güven Kıraç

Güven Kıraç boşanmanın hemen ardından geçen perşembe akşamı Merve isimli sevgilisiyle görüntülendi. TV100’den Onur Üçkarışoğlu ile Ulaş Aydın’ın haberine göre sokak ortasında dans eden ikili romantik anlar yaşadı. Ünlü oyuncu dakikalarca sevgilisi ile sokak ortasında öpüştü.



6

Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler

Söylemezsem Olmaz programında sunucuların iddiasına göre Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin'in evliliği sırasında kocasını Dinçerler ile aldattı.



7

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu'nun adı, Hülya Avşar ile evliyken sık sık çapkınlık olaylarına karıştı. Avşar her defasında onu affetti fakat Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 11 yıllık evliliğinin sonlanmasına Feraye Tanyolaç neden oldu. Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evlendi ve daha sonra boşandı. Çilingiroğlu, geçtiğimiz haftalarda, Hülya Avşar'ı kalben hiç aldatmadığını açıklamıştı.



8

Şafak Pekdemir

Şafak Pekdemir

Yasak Elma'nın Zehra'sı, dizinin ikinci yönetmeni ile yasak aşk yaşadı. Dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay'ın evli olduğu iddiaları konuşulurken, Cihangir'de Şafak Pekdemir'le sarmaş dolaş görüntülendi.



9

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Coşkun Sabah, yıllar sonra Hülya Avşar'ın onu kiminle aldattığını söyledi. "Beni askerdeyken Tanju Çolak ile aldattı" dedi.



10

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş'in kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Rassan Khoshnaw ortaya çıkan aşk dolu pozu herkesi şoke etti. Gündeş'in takipçileri bu habere çok mutlu oldu.



11

Müge Anlı-Sinan Akçıl

Müge Anlı-Sinan Akçıl

Ünlü sunucu Müge Anlı Sinan Akçıl ile baş başa yemek yerken görüntülendi. Bu durum üzerine yasak bir aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi. ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.



12

NUR FETTAHOĞLU

NUR FETTAHOĞLU

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, Umut Evergen'le fotoğrafını paylaşarak 'Sen hep aşkkkk'la" notu düştü. Serenay Sarıkya ile beraber olduğu bilinen Evirgen, kafaları karıştırdı. Fettahoğlu ise daha sonrasında açıklama yaparak, 'Umut benim çok eski ve yakın arkadaşım. Öyle bir şey söz konusu değil' dedi.



13

SİBEL CAN

SİBEL CAN

Buket Aydın ve Sibel Can gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan ve sanat camiasının tanıdık isimlerden biri olan Sarıgül'ün henüz üç yıllık evliyken ve kızına hamileyken Altınbaş'ı aldattığı ortaya çıktı. Bu olay sonrasında araya giren aile büyükleri ünlü isimleri barıştırmasına rağmen psikolojik şiddetin ise sürdüğünü belirtti. Altınbaş; ''Bana 'Trafik kazasına kurban gidersin, bir gün bir yerde cesedin bulunur ve sana ne olduğunu bilemezler' gibi tehditler savurdu. Ailemi de ekonomik olarak batırma gücüne sahip olduğunu söyledi. Sonra ailemin de desteğiyle hukuki olarak özgürlüğümü elime alabildim'' ifadelerini kullandı. Boşandıktan sonra bile eski eşinin şiddetinin devam ettiğini belirten Altınbaş; ''Sizin de başınıza kötü şeyler gelebilir'' şeklinde sürdürdüğünü öne sürdü.



14

CANER CİNDORUK

CANER CİNDORUK

Ünlü komedyen Hasancan Kaya'nın programına konuk olan Caner Cindoruk, Kaya'nın az önce menajerin ile arkada öpüşmüyor muydun itirafı sonrası ne yapacağını şaşırdı. Ünlü oyuncunun aşkı bir anda ifşa oldu.



15

ECE ERKEN-ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

ECE ERKEN-ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

Ece Erken, geçtiğimiz yıllarda o zamanlar evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüntülenmiş ve iklinin yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Çıkan haberler sonrasında zorlu günler yaşayan ikili Mahmutyazıcıoğlu boşandıktan sonra evlenmişti.



16

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM

Geçtiğimiz gün yemek yediği balıkçıdan çıkarken silahlı saldırya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti.



17

Eşinin ölüm haberini alan Ece Erken, kendini eve kapatmış kimse i,le görüşmüyordu. Bugün eşinin cenazesi için Rize'ye giden Ece Erken, taziyeleri kabul ederken görüntülendi. Erken'İn ayakta durmakta zorlandığı görülürken, eşi ardından söyledikleri herkesi duygulandırdı.



18

aziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.



19

Sanem Çelik

Sanem Çelik

Yönetmen Kudret Sabancı, oyuncu Esra Akkaya ile evliyken oyuncu Sanem Çelik ile yakalandı.



20

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel ve İrfan Kangı sahnede öpüştü.



21

Ezgi Eyüpoğlu

Ezgi Eyüpoğlu

Oğulcan Engin’den yeni ayrılan Ezgi Eyüpoğlu, mimar Kerim Çarmıklı ile görüntülendi.



22

Melisa Döngel

Melisa Döngel

Melisa Döngel 'in adı Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa ile yasak aşk dedikodularına karıştı.



23

Hadise

Hadise

Hadise'nin adı Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab ile anılmıştı.



24

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli, boşandığı eşi Sinem Gedik'i, Selin İmer'le aldattı.



25

Ziynet Sali

Ziynet Sali

Yıllardır aradığı aşkı bir türlü bulamayan şarkıcı Ziynet Sali, sonunda siyahi sevgilisiyle aradığı aşkı bulmuş ve kameralar tarafından görüntülenmişti fakat Sali'nin sevgilisinin evli ve 2 çocuklu olması herkesi şaşırttı.



26

Sibel Can - Emir Sarıgül

Sibel Can - Emir Sarıgül

Emir Sarıgül ve Sibel Can'la görüştükleri ortaya çıktı.



27

Hakko

Hakko

Hakko, Ronit Gülcan'a aşık olunca üç çocuklarına rağmen bu evlilik de bitti.



28

Engin Hepileri

Engin Hepileri

Aşkı uğruna evliliğini bitiren Hepileri, sonradan Şekerci ile hayatını birleştirdi.



29

Mel Gibson

Mel Gibson

Herkes Gibson'ın kalbini kime kaptırdığını uzun süre merak etti. Sonunda Rus asıllı şarkısı Oksana ortaya çıktı. 39 yaşındaki Grigorieva, Gibson'ın Edge of Darkness filmi için şarkı söylemişti ve o sırada ikili birbirine gönüllerini kaptırdı. Çiftin kısa bir süre önce bir bebekleri dünyaya geldi. Ünlü aktör böylece ikinci baharında yepyeni bir hayata başlamış oldu. Ancak o ilişkisi de uzun ömürlü olmadı. Gibson şimdi kendisinden çok genç bir kadınla birlikte.



30

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Marc Anthony eşi Torres'i ve iki çocuğunu bırakarak Lopez ile birlikte olmaya başladı. Daha sonra çift evlendi. İkiz çocukları dünyaya geldi. Ancak, bu evlilik de uzun ömürlü olmadı.



31

Kutsi

Kutsi

Kutsi, 2014 yılında evli olduğu eşi Sinem Bayraktutar'ı "Huzur Sokağı" isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile aldattı. Eşinden ayrılan Kutsi'nin Feyza Çıpa ile beraberliği devam ediyor.



32

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzu Balkan ile evliliği sırasında, rol aldığı dizideki partneri Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Arzu Balkan ile Tamer Karadağlı boşandı.



33

Kaan Tangöze

Kaan Tangöze

Seçkin Piriler, eşinin kendisini aldattığını gazetelerden öğrenmiş daha sonra boşanmama kararı almış fakat ikili bu karardan yaklaşık bir ay sonra boşanmıştı.



34

Erol Köse

Erol Köse

Erol Köse eski eşi Ajlan Köse ile evliliği sırasında Gülşen'e olan aşkını canlı yayında açıklamıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş ve tüm gözler Gülşen'e çevrilmişti.



35

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Magazin camiasının en çapkın isimlerinden olan Mehmet Ali Erbil, Sedef Altıntaş ile evliyken onu Tuğba Coşkun ile aldattı. Sedef Altıntaş'tan boşanan Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun ile evlendi. Fakat bu evlilik de uzun sürmedi ve çift boşandı.



36

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun, 2003 yılında evlendiği eşi Zeynep Ilıcalı ile evliliği sırasında "Var Mısın Yok Musun" programına katılan Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başladı. Evliyken Şeyma Subaşı'dan çocuğu oldu. Zeynep Ilıcalı, evliliğini daha fazla sürdüremedi ve geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'dan boşandı.



37

Yıldız Tibe

Yıldız Tibe



38

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr