Evlat nöbetindeki baba kızına çağrıda bulundu: Kızım gel güvenlik güçlerine teslim ol!

Terör örgütü PKK tarafından 7 yıl önce 18 yaşındayken kaçırılan kızı Gülcan için oturma eylemini sürdüren baba, "Kızım gel güvenlik güçlerine teslim ol. Orası senin yerin değil. Senin yerin bizim yanımız, sıcacık yuvandır" dedi. 

15.03.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:44) Evlat nöbetindeki baba kızına çağrıda bulundu: Kızım gel güvenlik güçlerine teslim ol!

3 Eylül 2019'da Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde evlatlarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirten aileler tarafından oturma eylemi başlatılmıştı. 

Eylem 925 gündür devam ediyor

Diyarbakır'da 925 gündür süren eylemde 35 aile çocuğuna kavuştu. 

Gülcan Biçer, PKK tarafından 2015 yılında dağa kaçırıldı. 7 yıl önce dağa kaçırıldığında 18 yaşındaydı. Kaçırılan kızı Gülcan için Van'dan Diyarbakır'a gelerek evlat nöbetini sürdüren Necmettin Biçer: "3 yıla yakındır, bu malum partinin önünde anneler ve babalar olarak eylem yapıyoruz. Eylemimizi sürdürmekte kararlıyız. Çocuklarımızın hepsi dağdan ininceye kadar kesinlikle buradan ayrılmayacağız. Biz buraya geldikten sonra HDP’liler burayı bırakıp, kaçtı gitti. Yani bizim sesimizi duymak istemediler. Duydular da umursamadılar. Niye? Çünkü suçludurlar. Suçlu insan sürekli kaçar. Bizim sesimizi duymadılar. Biz buradan kesinlikle ayrılmayacağız. Kızım eğer sen de sesimi duyuyorsan, beni görüyorsan gel, güvenlik güçlerine teslim ol. Orası senin yerin değil. Senin yerin bizim yanımız, sıcak yuvandır. Bak annen burada, ablan engelli, o da burada. Ben buradayım, kardeşin burada." çağrısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal