Everdome token nedir? DOME Coin geleceği ve listelendiği borsalar

Hiper gerçeklik kuramının esas alındığı ve fiziksel gerçeklikle sanal gerçeklik (VR) kavramını bir bütün haline getirmeyi amaçlayan Everdome tokenin ne olduğu ve diğer tüm detaylı içeriğine haberimizde ulaşabilirsiniz.

15.03.2022-01:15 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-01:16) Everdome token nedir? DOME Coin geleceği ve listelendiği borsalar

Metahero projesi ile birlikte ortaklaşa geliştirilen ve kurulumunda hiper gerçeklik deneyimini kullanmaya çalışan Everdome, tam açılımıyla bir metaverse projesidir. Polonyalı Metahero CEO'su Robert Gryn'ın kurulumunu yaptığı Everdome token projesinde aynı zamanda 3D tarama, VR ve AR teknolojileri de kullanılmıştır.

Dome Coin ile ilgili detaylı bilgilere geçilecek olunursa, Everdome platformunun oluşturduğu ve alandaki tüm işlemler için kullanılmak istenen yerel alanda bir belirteçtir. Everdome genel olarak Metaverse dünyasındaki avantaların günümüzde çizgi film karakterleri gibi görünerek mümkün olduğunda gerçekçi olmasını ele alır ve daha gerçek görünen avatarlar yaratmayı hedefler.

DOME Coin geleceği ve listelendiği borsalar

DOME Coin geleceği ve listelendiği borsalar

DOME Coin projesi kullanıcılarına hiper gerçeklik deneyimi sunmayı, şirketlere ürünlerini tanıtmayı, daha geniş müşteri kitlesine sahip olmayı, ve yatırımcıların aynı zamanda kendi NFT’lerine sahip olmalarını sağlamayı hedefliyor. Bu projenin gelecekte sunmayı hedeflediği bu ve bu benzer diğer özelliklerinde dolayı dome tokenin de değerinin artması öngörülüyor. Everdome (DOME) Coin'in geleceği ile ilgili yapılan değerlendirmelerde Coin'in 2024 yılına kadar 297 milyar dolara ulaşabileceği belirtiliyor.  

Dome Coin satın almak isteyen yatırıcılar mutlaka OKX borsasına kayıt olması gerekiyor. Şuan sadece bu borsadan dolarla satın alınabilen DOME Coin'in borsa üyeliği tamamlandıktan sonra kimlik doğrulaması yapılması da gerekir.

Kimlik doğrulaması yapılmayan hesaplarda para olsa bile coin satın alınamaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal