Evde Kaybolan Eşyaları Bulmak Çok Kolay!

Evde kaybolan eşyaları bulmak bizi zorlasa da aslında küçük bir taktikle bunu halledebilirsiniz. Tek gereken süpürge ve çorap.

26.11.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-11:50)

Bir süpürge ve çorap ile evde kaybolan eşyalarınızı bulabilir ve sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Haftada bir kere yapsanız yetecektir.

EVDE KAYBOLAN EŞYALARI BULMAK ÇOK KOLAY!

Kaybolan küpeyi veya ufak eşyayı bulmak için, koltuk yastıklarının altına, halılara, sehpaların yatakların altına bakarız. Bakmadık yer kalmaz, bulmak için uğraş sarfederiz ancak bulamadığımız da fazla olur. Bazen gözümüzün önündedir ancak biz göremeyiz. İşte böyle haller için, minik bir eşyanızı, küpenizi, tokanızı kaybettiğinizde artık bu denli çaba sarfetmeden bulmanız için oldukça kolay bir metot var. Gerçekten oldukça pratik bir metot. Tek yapmanız lazım olan elektrik süpürgesinin borusunun ucuna ince bir kadın çorabı geçirmek ve eşyanın olabileceği alanları bu şekilde süpürmek. Böylece süpürgenin borusunu hem ulaşamadığınız alanlara sokabileceksiniz ve süpürgenin çekiş kuvvetinin etkisiyle kaybolan eşya çoraba yapışacak! İşte bu denli kolay.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal