Evde Hediye Sepeti Nasıl Yapılır?

Hediye paketleri her zaman hazır alınmaz. Evlerinizde de şık hediye sepetleri yapabilirsiniz. Peki evde hediye sepeti nasıl yapılır? Evde hediye sepeti yapmanın maliyeti ne kadardır?

20.02.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-15:58) Evde Hediye Sepeti Nasıl Yapılır?

Koronavirüs salgını nedeniyle işlerinden çıkarılan aile ekonomisine katkı sağlamak isteyenler bir takım el emeği göz nuru işlere yöneldi. Onlardan biri de evde hediye sepeti yapmak. Peki evde hediye sepeti nasıl yapılır? 

EVDE HEDİYE SEPETİ NASIL YAPILIR?

Hediye sepeti yaparak, ev ekonominize katkıda bulunabilirsiniz aynı zaman da farklı bir hobi oluşturabilirsiniz. El beceriniz ve yaratıcılığınız yüksek ise bu iş size tahmininizden daha fazla para kazandırabilir. 

GEREKLİ MALZEMELER 

Evinizde çalışmak istiyorsanız, talebi oldukça yüksek olan hediye sepeti yapmaya başlayabilirsiniz. Bunun için gerekli olan malzemeleri sizin için aşağıda belirledik. 

-Sepet

-Renkli kurdeleler

-Sepetleri kaplayabilmek için şeffaf jelatinler

-Makas

-Maket bıçağı

-Paket bandı

-Renkli boncuklar

-Renkli tüller 

Yaptığınız bu sepetleri ekonomik bir gelir kapısı olarak da kullanabilirsiniz. 

EVDE YAPTIĞIM HEDİYE SEPETLERİNİ NASIL SATABİLİRİM?

Yaptığınız sepetleri, bu tür ürünleri satan firmalar üzerinden satışa çıkarıp, kazanç sağlayabilirsiniz. Farklı bir satış yeri olarak kullandığınız sosyal medya hesaplarınızdan da gerekli reklamları yapıp bu ürünlerinizi satabilirsiniz. 

NE KADAR MALİYET GEREKİR?

Gerekli malzemeler öncelikle temin edilmelidir.  İşe ilk başladığınızda bu malzeme ücretlerini kendiniz karşılamak durumunda kalmaktasınız. Fakat daha sonra, aldığınız siparişler üzerine veya yapmak istediğiniz sepet sayısına göre 100-400 TL arasında bir maliyet gerekmektedir. İlk başta birkaç sepet hazırlayarak, reklamınızı yapmak ve etrafınızdaki kişilere yaptığınız farklı modellerdeki sepetlerinizi sunarak  sipariş almanız ve sonrasında daha fazla sepet üretimine geçmenizi sağlayacaktır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal