Daniel Radcliffe: 'Bazı Oyunculuk Performanslarımdan Yoğun Utanç Duyuyorum'

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Daniel Radcliffe, Harry Potter serisinde sahne aldığı bazı oyunculuk performanslarından yoğun olarak utandığını açıkladı. Harry Potter rolüyle tanınan yıldız oyuncu Daniel Radcliffe büyücülük dünyasındaki bazı oyunculuk performanlarından dolayı itiraflarda bulundu.

20.02.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-15:03) Daniel Radcliffe: 'Bazı Oyunculuk Performanslarımdan Yoğun Utanç Duyuyorum'

Dünyaca ünlü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu Daniel Radcliffe, yıllarca hayat verdiği Harry Potter rolüne ilişkin açıklamalar yaptı. Ünlü Hollywood yıldızı Daniel Radcliffe, büyücülük dünyasındaki bazı oyunculuk performansına yönelik itiraflarda bulundu.

'UTANÇ DUYUYORUM'

Daniel Radcliffe, henüz 12 yaşındayken ikonik gözlüğü ve alnındaki yarası ile beraber beyazperdede hayat verdiği Harry Potter karakteriyle sinema tarihinin en başarılı serilerinden birine imza attı. 

Yıllarca unutulmayan karaktere hayat veren Daniel Radcliffe, oyunculuk performansı hakkında itiraflarda bulunarak büyücülük dünyasındaki bazı oyunculuk performanlarından dolayı çok utandığını itiraf etti. Ünlü sinema dergisi Empire'a konuşan Radcliffe 'Bazı oyunculuk performanslarımdan yoğun utanç duyuyorum' dedi.

'YAŞADIKLARIMA ŞÜKREDİYORUM'

Independent Türkçe'nin paylaştığı habere göre; JK Rowling'in kitaplarından uyarlama olan ve 8 filmden oluşan serideki tecrübelerinden memnun olduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu, 'Harry'le olan ilişkimi, filmlerle olan ilişkimden ayırmak zor. Yaşadıklarıma son derece şükrediyorum. Bana hayatımın geri kalanında ne yapmak istediğimi gösterdi. Neyi sevdiğinizi erkenden öğrenirseniz gerçekten çok şanslısınız demektir' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal