Evde Dağılan Poşetlere Yer Bulma Sorunu Nasıl Çözülür?

Evde poşetleri toplarken ve biriktirirken aslında yer bulamaz ve dağınıklık yaratır. Bu sorunu çözmek ise oldukça kolaydır.

10.01.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-09:51)

Evde marketten ve mağazalardan aldıkları poşetleri bir türlü düzeltemiyorsanız o zaman bu düzenleme yöntemlerine bakabilirsiniz.

EVDE DAĞILAN POŞETLERE YER BULMA SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Poşet her ne kadar büyük olursa olsun katlanabilme niteliği vardır. Büyük boy file sepeti alınız. Mutfakta kendinize bir yer ayarlayın. Eve getirdiğiniz poşetleri sepetin içine katlayıp koyun. Mağaza ile market poşetlerini birbirinden ayırmak iki değişik kova ayarlayınız. (Değişik renkte orta veya büyük boy) Mağaza poşetlerini bir kovaya, market poşetlerini ise ötekine katlayıp koyunuz. Poşetler için taşınabilir raflı dolap alabilirsiniz. İnternet üstünden alacağınız bu dolap ekonomik olacaktır. Bez dolap bir öteki alternatif olabilir. Büyük boy karton çantanın içine de poşetleri doldurun. Karton çantayı tezgahın altında dolabınız mevcutsa içerisine koyabilirsiniz. Bu şekilde poşet ihtiyacınız olduğunda rahatlıkla elinizin altında olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal