Evde çalışmak isteyenlere müthiş iş fırsatı! Ayda en az 5.200 TL kazandıran İŞKUR paketleme işleri

Evde paketleme işi yaparak aile bütçesine fayda sağlamak isteyenlere İŞKUR'dan müthiş fırsat.. Çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyeceğiniz paketleme işleriyle ayda en az 5.200 TL kazanç sağlayabileceğiniz işlerin 2022 yılı son güncel listesini sizler için hazırladık. İşte, İŞKUR 2022 evde paketleme işleri..

10.06.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-19:30) Evde çalışmak isteyenlere müthiş iş fırsatı! Ayda en az 5.200 TL kazandıran İŞKUR paketleme işleri

Pandemi süreci içerisinde çok fazla rağbet gören evde paketleme işleri, özellikle ev hanımlarının yakın takibinde yer alıyor. Aile bütçesinde katkıda bulunmak aynı zamanda kendi harçlıklarını çıkarabilmek adında sunulan evde paketleme işleri İŞKUR aracığı ile yapılıyor.

Son 2 yıldır koronavirüsün etkilerinden dolayı çok sayıda sektör hibrit veya evden çalışma modelini çıkarak, koronavirüs tedbirlerine katkılarda bulundu. Bu süreç içerisinde özellikle ülkemizde en çok ev hanımlarının tercih ettiği evden paketleme iş ilanları da artmaya başladı. Hem aile bütçesine katkıda bulunmak hem de kendi harçlığını çıkarmak isteyenler serbest tempoda çalışma imkanı sunan evden paketleme işleriyle binlerce lira kazanç sağladı.

Ayda en az 5.200 TL kazandıran İŞKUR paketleme işleri

Türkiye'de istihdam sağlayan kurum olarak bilinen İŞKUR, tüm topluma iş imkanı sağlayarak gelir elde etmelerine aracılık etmeye hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda çok fazla sorulan 'İŞKUR evde iş ilanları hangileri?' ve İŞKUR evde iş ilanı başvurusu nasıl yapılır?' şeklindeki sorulara karşılık olarak İŞKUR tarafından yayınlanan evde paketleme işlerinin son güncel listesi de yine İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte İŞKUR paketleme işleri 2022 güncel listesi..

Ayda en az 5.200 TL kazandıran İŞKUR paketleme işleri

İŞKUR evde paketleme işi başvuru şartları

İŞKUR'a evde paketleme işi yapmak için aranan şartlar arasında ilk olarak İŞKUR'un sistemine kaydınız olması gerekiyor. 18 yaşını dolduran ve aynı zamanda emekli ve malul aylığı almamanız da arana şartların başında geliyor. İŞKUR aynı zamanda ayrıca başvuru yapacak olan kişilerden anayasal düzene karşı herhangi bir suçu olmamış ve bu konuda hüküm giymeme şartı da arıyor.

Ayda en az 5.200 TL kazandıran İŞKUR paketleme işleri

İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır?

İnternetten başvuru yapacaksanız SGK ve Vergi numarası bilgileri ile İŞKUR'a kaydınızı oluşturabilirsiniz. Kullanıcı kaydının oluşturulmasından sonra sistem girişi ekranının sağ üst kısmında yer alan "işveren girişi" bağlantısına tıklamanız ve daha sonra da T.C. Kimlik numarası ve şifreyle siste içine erişim sağlayabilirsiniz.

İş arayan kişiler de yine sistem içinde "bana uygun işler" bağlantısına tıklamaları ve burada açılan ekrandan özgeçmişiniz içinde girilen bilgilere göre, kendilerine uygun açık işleri listeleyebilirler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal