Evde Bale ve Opera Dersleri

Saint Benoit Lisesi, İstanbul Devlet Opera ve Balesi ile ortak yürüttükleri proje ile online bale ve opera dersleri veriyor.

18.04.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-11:17) Evde Bale ve Opera Dersleri
Coronavirüs pandemisi nedeniyle tüm dünyanın eve kapandığı şu günlerde Saint Benoît Lisesi #EvdeSBopera ve #EvdeSBsanat adlı online sanat projelerini hayata geçiriyor.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi ile ortak yürütülecek projede İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları her pazar online sınıflarda Saint Benoit Lisesi öğrencileri ve sanatsever takipçileriyle buluşacak.

Bugüne dek pek çok konsere, tiyatro oyununa ve festival buluşmasına ev sahipliği yapan Saint Benoît Lisesi'ndeki ilk online ders, 12 Nisan Pazar günü koreograf Beyhan Murphy ile gerçekleştirildi.

Program 19 Nisan Pazar Günü başkoreograf Ayşem Sunal Savaşkurt’un ‘Bir Bale Eseri Nasıl Hazırlanır?’, 26 Nisan Pazar Günü İDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan’ın ‘Sanat Yönetmenliği Kavramı ve Opera’, 3 Mayıs Pazar günü ise İDOB Sanat Teknik Müdürü M. Serdar Kalmaz’ın ‘Bir Eserin Sahneye Konulma Süreci’ başlıklı dersiyle sürecek.

Dersleri takip etmek isteyenler www.sb.k12.tr adresindeki web sitesinden derse katılım hakkında bilgi alabilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal