05.09.2022-08:10 (Son Güncelleme:19.08.2023-16:11)


1

Basın gündemine düştüler

Basın gündemine düştüler

31 yaşındaki Lydia Barker ve 40 yaşındaki Billy Brown çifti, İngiltere’de sakin bir mahallede oturuyordu. Kendi hallerinde, gün boyunca evden çıkamayan çift, basının gündemine bomba gibi düştü.



2

Her an ilişkiye hazırlar

Her an ilişkiye hazırlar

Her an ilişkiye girmeye hazır olduklarını belli eden çift, ilişkiye girerken çıkardığı seslerden mahalleliyi rahatsız ediyorlardı.



3

Günde 3 kez yapıyorlar

Günde 3 kez yapıyorlar

Mahallelinin onlarca şikayeti üzerine olay yetkililere taşındı. Yetkililer çiftle konuşurken ağzı açıkladı. Günde 3 kez cinsel ilişkiye girdiklerini kabul eden çift, seslerin o kadar yüksek olmadığını savundu.



4

Yatakta poz verdiler

Yatakta poz verdiler

Gazeteye röportaj veren çift, yatakta poz vererek soruları cevapladı. Verdikleri röportajda ise sesin inleme ve inilti olduğunu belirtti.



5

Ev sahibinden not geldi

Ev sahibinden not geldi

Mahallenin şikayetleri üzerine sessiz kalmayan ev sahibi, çifte bir not yazıp kapılarına bıraktı. Notu okuyunca utançtan yerin dibine giren çift, durumu röportajında anlattı.



6

Utanç verici

Utanç verici

Çift mektupta “Sizin ve partnerinizin cinsel ilişkiye girdiğinizi duyabiliyoruz” cümlelerini duyunca şaşkına döndüklerini belirttiler.



7

Rahatsızlığını dile getirdi

Rahatsızlığını dile getirdi

Yapılanlara karşı sinirlenen çift, "Bir sorun olsaydı çoğu insan kapıyı çalar ya da kibar bir not yapıştırırdı. Konut derneğine resmi bir şikâyette bulunmak çok aşırı. Bu bizi çok rahatsız hissettiriyor." sözleriyle duygularını anlattı.



8

Çiftin bu haberi sosyal medya gündemine yansıdı. Bütün takipçiler bu haberi konuşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr