03.09.2022-16:27 (Son Güncelleme:03.09.2022-16:27)


1

Konserleri ne olacak?

Konserleri ne olacak?

İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözler sebebiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen Çolakoğlu'nun konserleri merak konusu oldu.



2

Ev hapsinde

Ev hapsinde

Gülşen Çolakoğlu, 4 gün cezaevinde kaldıktan sonra itiraz dilekçesiyle ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti. Evden çıkması yasaktı.



3

Ancak Gülşen'in ileriki zamanda ayarlanan konserleri herkesin merak konusu oldu. Gülşen'in sahne alıp almayacağı konuşuluyordu.



4

İzmir Fuarı

İzmir Fuarı

Bu akşam 91. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alacak kişilerin isimleri öncesinden belli olmuştu.



5

Konsere çıkacaktı

Konsere çıkacaktı

Bu sahne alacak isimler arasında şarkıcı Gülşen Çolakoğlu da yer alıyordu. Ancak ev hapsi sebebiyle konseri merak konusu oldu.



6

Konser iptal edilmedi

Konser iptal edilmedi

Gülşen Çolakoğlu'nun ev hapsi konsere engel olamadı. İZFAŞ konserin iptal edilmeyeceğini duyurdu.



7

İZFAŞ’ın açıklaması ise şöyle: “İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir.”



8

Yola çıktı

Yola çıktı

Gülşen Çolakoğlu bu durumu kabul edince, orkestrası akşamki İzmir Fuarı'ndaki konser için yola çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr