Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Ev hanımları bankalardan kredi alabilir mi? Banka şubesine gitmeden ev hanımları kredi alabilirler. Ev hanımlarına kredi veriliyor mu? İşte merak edilen soruların cevabı...

08.06.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-14:11) Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Evlerimizin demir başı onlar. Annelerimiz veyahut eşimiz. Ev hanımları kredi alamıyor diye bir düşünce ortalıkta dolaşmaktadır. Bu düşünce tümüyle yanlış işte ev hanımlarına kredi veren bankalar...

ŞEKERBANK EV HANIMLARINA KREDİ VERİYOR MU?

Şekerbank şubelerinden yasal nedenlerden ötürü yapılan ihtiyaç kredileri için ev kadınları dahil olmak üzere tüm gelir belgesiz kredi kullanmak isteyenlerden maaş yazısı dahil olmak üzere bir çok belge isteniliyor. Kredi almak isteyen ev hanımları SMS üzerinden kolaylık ile gelir belgesiz olarak bu kredi başvuru yapmak için cep telefonlarınızın kısa mesaj kısmına giriş yaparak küçük harfler ile ”Kredi boşluk 11 Haneli Kimlik Numaranızı” yazarak bu mesajı ”1953” numaraya göndermeleri gerekmektedir.

DENİZBANK ve TEB EV HANIMLARINA KREDİ VERİYOR MU?

Denizbank evin halinden anlayan kadınlar için oluşturmuş olduğu bir kredi paketleri sunmaktadır. Ev hanımlarına sunmuş olduğu kredi üst limiti tam 55.000 TL olmakta, geri ödeme vadesi ise 60 ay ile sınırlandırıyor. Haziran ayını özel olarak ev hanımlarına uygulan kredi faiz oranı ise %1.74 olmaktadır. 10.000 lira çekmeniz halinde ise 5 sene olarak aylık ödemeniz 293,84 Lira olacaktır.

TEB Avrupa Birliği ve EBRD ile yapmış olduğu işbirliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının da destek vermesi ile proje sahibi veya işletmesi faal olan kadınlara 75,000 TL kredi imkanını 60 ay geri ödeme imkanları sunuyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal