Euroleague'de Anadolu Efes'in Koçu Ergin Ataman'a Ceza Geldi!

Euuroleague Yönetimi, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'a FC Barcelona karşılaşmasındaki tepkisi nedeniyle ceza verdi.

18.01.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:31) Euroleague'de Anadolu Efes'in Koçu Ergin Ataman'a Ceza Geldi!

Euroleague yönetimi Ergin Ataman'ı FC Barcelona maçındaki epkisi nedeniyle 15 bin euro para cezası verdi. EuroLeague'de heyecan devam ederken Aanadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'ın ihraçı sonrası Barcelona tribünlerine dönerek 'kupayı ben aldım' tepkisi büyük gündem olmuştu.
Euroleague Yönetimi, Ergin Ataman'a FC Barcelona karşılaşmasındaki tepkisi dolayısıyla 15 bin euro para cezası verdiğini duyurdu.


NELER OLMUŞTU?

THY Euroleague'in 21. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, deplasmanda Barceloa ile karşı karşıya gelmişti. Ergin Ataman ise oyundan atılmıştı. Üçüncü çeyreğin bitimine 7 dakika 27 saniye kala oyundan atılan Ergin Ataman, önce sahadan çıkmak istemedi ve benche oturdu. Hakemlerin oyundan çıkması için ısrarlı tavırları sonrası saha dışına doğru yönelen Ergin Ataman'a Barcelona taraftarlarından büyük tepki geldi.
Tecrübeli antrenör taraftarların tepkisine iki yumruğunu havaya kaldırıp, 'Kupayı ben kazandım' diyerek karşılık verdi ve soyunma odasına yöneldi. Anadolu Efes geçtiğimiz sezon THY Euroleague finalinde Barcelona'yı yenerek kupayı kazanmıştı. Bu zafer gerek Türkiye'de gerek yurt dışında çok büyük ses getirmişti. THY Euroleague'in 21. hafta karşılaşmasında oynanan maçta Anadolu Efes 82-77 sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal