Eski Futbolcu Albert Riera Galatasaray'da Göreve Geldi!

Bir dönem Galatasaray formasını terleten ve Fatih Terim'in döneminde yardımcı antrenörlük yapan Albert Riera, Domenec Torrent'in yeni yardımcısı oldu.

18.01.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:05)

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yollar ayrılırken takımın yeni teknik direktörünün Domenec Torrent olmasına karar verilmişti. Domenec Torrent'in takımın yeni teknik direktörü olmasının ardından İspanyol çalıştırıcının yardımcılarının kim olacağı büyük merak konusu haline gelmişti. Galatasaray'da bu anlamda sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray'da daha öncede Fatih Terim takımın başındayken gündeme gelen Albert Riera yeniden gündeme gelmişti. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Albert Riera'nın, Fatih Terim ile olan iyi ilişkilerinden dolayı Galatasaray'da göreve gelmeyeceği aktarılıyordu. Fakat eski İspanyol yıldızdan ters köşe geldi. İspanyol futbol adamı Domenec Torrent'in yeni yardımcısı oldu. Futbol adamından gelen bu hamle gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından dikkat çekti.

TERS KÖŞE YAPTI

Kısa süre önce Fatih Terim takımın başındayken, Fatih Terim'in yardımcısı olarak Albert Riera gündeme gelmişti. Fakat Albert Riera'nın sonrasında Fatih Terim'in takımdan ayrılması nedeniyle bu göreve gelmeyi düşünmediği aktarılıyordu. Fakat İspanyol futbol adam, Domenec Torrent'in yeni yardımcılık teklifini kabul etti ve mesaiye başladı.


MESAİSİ BAŞLADI

Galatasaray'ın efsane eski futbolcusu Albert Riera bugün gerçekleştirile sabah antrenmanı ile göreve başlamış oldu. Futbolcudan gelen bu adım büyük dikkat çekti. Albert Riera'nın, Galatasaray'da gelmesi gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından çok konuşuluyor. Galatasaray'da yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal