EURO 2020'nin Oynanacağı Şehirler Değişti

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Bilbao ve Dublin'in yerine Sevilla ve St. Petersburg şehirlerinin ev sahipliği yapacağını açıkladı.

23.04.2021-14:57 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-15:15) EURO 2020'nin Oynanacağı Şehirler Değişti

UEFA, EURO 2020'ye kısa bir süre kala iki şehirde değişikliğe gitti. Bilbao ve Dublin'in maçlarda seyirci olmasını garanti edememesinden dolayı UEFA yaptığı toplantıda bu durumu gündeme almıştı. Toplantı sonrası İspanya'da Bilbao'nun yerine Sevilla'nın, Dublin'de oynanması planlanan maçlar için ise St. Petersburg'un ev sahibi olmasına karar verildiği açıklandı.

BİR ÇOK ŞEHİRDE OYNANACAK

Bir çok şehirde oynanması beklenen UERO 2020'de bu kararın alınması bir çok futbolseveri şaşırttı. Futbolseverler ilk şaşkınlığı ise bu yaz oynanacak EURO 2020'nin bu kadar çok şehirde oynanması idi. İtalya, Azerbaycan, Hollanda, İngiltere, İspanya gibi Avrupa şampiyonasına katılım hakkına sahip olan ülkelerde oynanacak. 

MİLLİ TAKIM

Mili takımımız ise A grubunda mücadele edecek turnuvanın açılışını Roma'da milli takımımız İtalya ile yapacak diğer maçlar ise ikinci evimiz olan Azerbaycan'da oynanacak orda ise Galler ve İsviçre ile karşılaşacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal