EURO 2020 Türkiye Galler Maçı Sonrası Galler Teknik Direktörü Rob Page: Saygısızlık Etmek İstemem Ama

Galler Teknik Direktörü Rob Page, Türkiye maçının sonrasında yaptığı açıklamada, 'Saygısızlık etmek istemem ancak Türkiye, İsviçre'den farklı bir bir takım. Daha fazla şans bulacağımızı biliyorduk'. dedi.

17.06.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-17:29)

EURO 2020 A Grubu 2. maçında Türkiye’yi 2-0 mağlup ederek puanını 4’e çıkartan Galler’de teknik direktör Rob Page, galibiyet ile ayrıldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Oyuncularının göstermiş oldukları performanslarından ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Page, 'Oyuncularımın sergilemiş olduğu performanstan son derece gurur duyuyorum. İyi bir takıma karşı fırsatlar yakaladık. Bu tarz turnuvalarda böyle maçlar çıkarmak kolay değildir'. sözlerini kullandı.

Türkiye’ye karşı planlarının tuttuğunu dile getiren Page, 'Saygısızlık etmek istemem ancak Türkiye, İsviçre’den farklı bir takım. Daha fazla şans bulacağımızı biliyorduk. İlk maçlar zordur, yenilmemek lazım. Şimdi 4 puana geldik ki bu harika” değerlendirmesinde bulundu.

'BALE BAZI ŞEYLERİN BİTMEMİŞ OLDUĞUNU GÖSTERDİ’

Gareth Bale’in performansı ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Galler Teknik Direktörü Rob Page, 'Çok cesur bir oyun gösterdi. Penaltıyı kaçırması bile onda moral bozukluğu yaratmadı. İki asist yaptı. Gol atmamış olması onu kötü bir oyuncu yapmaz. Gareth Bale bugün elinden geleni yaptı. Kendisi bugün bazı şeylerin bitmemiş olduğunu gösterdi.' açıklamasında bulundu.

Bir başka yandan maçtaki atmosfer ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Rob Page, '30 bin üzerinde taraftara oynamak farklı bir duygu. Keşke daha fazla taraftarımız burada olsaydı ama onları gururlu ve mutlu etmek bizim için çok önemliydi.' sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal